Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Καινούργια VW SUV από 20.000 ευρώ!

Martin Meiners

Στις νέες εκδόσεις Essential τα μοντέλα Taigo, T-Cross διατίθενται σε προσιτή τιμή.

Με καλό επίπεδο εξοπλισμού, ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σχεδίασης και τεχνολογίες στα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού τα VW Taigo, T-Cross και T-Roc τιμολογούνται από 19.500€, 19.950€ & 25.700€ αντίστοιχα για το κάθε μοντέλο. Οι νέες εκδόσεις Essential διατίθενται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης (TSI) των 70 kW (95 PS) που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων για τα Taigo και T-Cross.

Το T-Roc διατίθεται με έναν κινητήρα βενζίνης 1.0 TSI των 85 kW (116 PS) καθώς και μ’ έναν κινητήρα diesel 2.0 TDI των 85 kW (116 PS). Οι δύο αυτοί κινητήρες συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων.  Αξίζει να τονιστεί ότι οι εκδόσεις Essential, όπως και όλα τα μοντέλα της Volkswagen, συνοδεύονται από 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, προσφέροντας ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Ενδεικτικά, ο βασικός εξοπλισμός των εκδόσεων Essential περιλαμβάνει:

Στη γκάμα προστίθενται και οι παρακάτω κινητήρες/εκδόσεις ανά μοντέλο, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αναγκών και επιθυμιών.

Ειδικότερα:

Διαβάστε επίσης:

F1 Σιγκαπούρη: Τα φώτα ανάβουν, στο μεγάλο λιμάνι της Ανατολής!

F1 Μπακού: Οι λεπτομέρειες που έκριναν τη νίκη!

Πράσινη μετάβαση για τον Όμιλο Σαρακάκη