• AUTO

    Iveco: Συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

    Iveco


    Για την προμήθεια οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και υλικών της IVECO κατάλληλα για τo Πυροσβεστικό Σώμα.

    Η P J Condellis S.A., μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων και επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της IVECO στην Ελλάδα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή δύο συμβάσεων με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την προμήθεια είκοσι (20) λεωφορείων μεταφοράς προσωπικού 22 θέσεων καθώς και πέντε (5) οχημάτων (4Χ2) μεταφοράς υλικών ωφέλιμου φορτίου 7t της IVECO για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε χθες σε επίσημη εκδήλωση στο Μουσείο Αυτοκινήτου παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ανανέωσης του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος για την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ανταπόκριση σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης και πυροπροστασίας.

    Εκ μέρους της P J Condellis S.A. παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής, Χαράλαμπος Μαυρίδης ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που συνεισφέρουμε στην ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας του Πυροσβεστικού Σώματος με οχήματα υψηλής ποιότητας, αξιοπιστίας και αντοχής. Η συνεργασία μας με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αποτελεί τιμή για εμάς και δεσμευόμαστε για την άριστη εκτέλεση και αυτής της σύμβασης». Τα οχήματα που θα παραδοθούν εντάσσονται στο πλαίσιο αναβάθμισης του στόλου των υπηρεσιών πολιτικής προστασίας, εξασφαλίζοντας αυξημένη λειτουργικότητα και αντοχή σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες. Η ολοκλήρωση της παράδοσης των οχημάτων αναμένεται εντός του επόμενου έτους. Αυτή η προμήθεια εντάσσεται στο εθνικό πρόγραμμα πολιτικής προστασίας “ΑΙΓΙΣ” και αποσκοπεί στην ουσιαστική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Διαβάστε επίσης:

    Στις «ράγες» η μεταρρύθμιση του σιδηρόδρομου – Διαγωνισμός για Τεχνικό Σύμβουλο του νέου φορέα



    ΣΧΟΛΙΑ