• AUTO

    Ηλεκτρικά λιοντάρια!


    Με το σλόγκαν «The Lions Are Coming», η Peugeot παρουσίασε στο Σαλόνι του Παρισιού την πλήρη ηλεκτρική γκάμα μοντέλων της.

    Στο περίπτερο της Peugeot, οι επισκέπτες συναντούν όλα τα μοντέλα της μάρκας, «ντυμένα» σε μια ξεχωριστή εμφάνιση στα χρώματα την Γαλλικής σημαίας, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο την 100% Γαλλική τους προέλευση, καθότι παράγονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Γαλλία! Τις εντυπώσεις κερδίζουν οι εκδόσεις long range των Peugeot E-3008 και E-5008 που προσφέρουν 700km και 668km αντίστοιχα.

    Η γαλλική μάρκα είναι ο μοναδικός κατασκευαστής ευρείας παραγωγής που διαθέτει ηλεκτρική έκδοση σε κάθε μοντέλο, είτε επιβατικό ή επαγγελματικό! Μάλιστα, είναι ήδη ο ηγέτης της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων στη Γαλλία (επιβατικά και LCV) και Νο 1 στην ηλεκτρική κατηγορία B στην Ευρώπη με το Peugeot E-208.  Ανάμεσα στα μοντέλα και το ολοκαίνουργιο Peugeot E-408, που παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα. Συνολικά η γκάμα της Peugeot περιλαμβάνει 12 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα (συμπεριλαμβανομένων 9 επιβατικών και 3 LCV). Τα μοντέλα που εκτίθενται στο περίπτερο της Peugeot στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2024:

    Peugeot E-208: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γαλλία το πρώτο εξάμηνο του 2024 και ηγέτης της κατηγορίας στην Ευρώπη. Ξεχωρίζει για την εμφάνισή του ενώ διαθέτει αυτονομία έως 410 km.

    Peugeot E-2008: Το B SUV της Peugeot, που πρόσφατα ανανεώθηκε συνδυάζει την κομψότητα με τις επιδόσεις.

    Peugeot E-308: Συμπαγές hatch με φουτουριστική σχεδίαση και προηγμένα χαρακτηριστικά.

    Peugeot E-3008: Ξεχωρίζει για τη σχεδίαση, το νέο i-Cockpit με κυρτή αιωρούμενη οθόνη 21 ιντσών. Η έκδοση «Long Range» προσφέρει αυτονομία έως 700km (μικτός κύκλος WLTP).

    Peugeot E-5008: Το Peugeot E-5008  αποτελεί το μοναδικό SUV της κατηγορίας του με 7θέσια διαμόρφωση και αυτονομία έως 668km (μικτός κύκλος WLTP).

    Peugeot E-408: Παρουσιάζεται για πρώτη φορά και ξεχωρίζει χάρη στη αεροδυναμική του σχεδίαση. Προσφέρει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας (15,2 kWh/100km) και αυτονομία έως και 453km με μια πλήρη φόρτιση.

    Διαβάστε επίσης

    Μια Porsche με θρυλική ιστορία!



    ΣΧΟΛΙΑ