Η Renault, μέσω της Teoren Motors που γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας, είναι επίσημος χορηγός του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.
Η Renault αναλαμβάνει και φέτος επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, του σημαντικότερου δρομικού γεγονότος σε παγκόσμια κλίμακα, με τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα, και την πρώτη σύγχρονη διοργάνωση να διεξάγεται το 1896, κατά τη διάρκεια των Α’ Πανελληνίων Αγώνων Στίβου. Φέτος, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών κλείνει τα 40 χρόνια από το 1983, οπότε και ξεκίνησε με την σημερινή του μορφή, υπό την ονομασία «Διεθνής Αγωνιστικός Μαραθώνιος Ειρήνης Αθηνών Γρ. Λαμπράκης». Φέτος, θα αγωνιστούν περισσότεροι από 65.000 δρομείς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στη διαδρομή του κλασσικού Μαραθωνίου (42.195 χλμ.), με εκκίνηση από τον Τύμβο, αλλά και στους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων, που θα διεξαχθούν το βράδυ του Σαββάτου 11 και το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2023. Επίσης, και φέτος θα διεξαχθεί ο παιδικός αγώνας των 1.200 μ. στον οποίο συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2012, 2013 και 2014.
Η Renault, μέσω της Teoren Motors Β.Ν.Θεοχαράκης, στα πλαίσια της επίσημης χορηγίας του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, διαθέτει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, που εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη, εξηλεκτρισμένη γκάμα των μοντέλων της. Το μοντέλο που θα ηγείται του Μαραθωνίου δρόμου, «οδηγώντας» τους χιλιάδες δρομείς, από τον Τύμβο του Μαραθώνα, μέχρι τον τερματισμό του νικητή στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, είναι το νέο, υβριδικό C-SUV Renault Austral, ενώ ανάμεσα στο στόλο οχημάτων ξεχωρίζει το ολοκαίνουριο Renault Clio, που μόλις λανσαρίστηκε και στην ελληνική αγορά. Τη χορηγία πλαισιώνουν το crossover Renault Captur, το κουπέ-SUV Renault Arkana, αλλά και το ελαφρύ επαγγελματικό, Express Van. Η Renault και η Teoren Motors Β.Ν.Θεοχαράκης εύχονται σε όλους έναν καλό και τίμιο αγώνα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Η «Γαλάζια Πατρίδα» ζητά να αφαιρεθεί να απαγορευθεί η είσοδος στη χώρα στον Ελπιδοφόρο
- Γεωργιάδης: Στον «Ευαγγελισμό» για την πρώτη μέρα υποστήριξης των ΤΕΠ από εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
- Tesla: Στα «τάρταρα» οι πωλήσεις στην Ευρώπη τον Μάρτιο
- Δολοφονία CEO της UnitedHealthcare: Θανατική ποινή για τον Luigi Mangione ζητά το Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Δεύτε λάβετε… Phos Βank: Το παρασκήνιο με την νέα ψηφιακή τράπεζα της Εκκλησίας – Τι λέει ο Γιάννης Στουρνάρας
Ο υποκριτής Κικίλιας, τα βαριά πορτοφόλια στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, το Helikon και ο ΑΔΜΗΕ, το παρασκήνιο με την Phos Bank και την Εκκλησία, τι συμβαίνει με τον manager Μπρουμίδη, το νέο χάος στις Σπέτσες και ένα εφοπλιστικό quiz
