Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Η MG στην Auto Athina!

H Κινέζικη μάρκα θα δώσει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Αυτοκινήτου “Auto Athina 2024”, παρουσιάζοντας τα νέα της μοντέλα.

Την πρώτη πανελλήνια εμφάνιση θα κάνει μεταξύ άλλων και το roadster μοντέλο της MG, το εντυπωσιακό, Cyberster. Στο περίπτερο της MG στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την Hybrid+ τεχνολογία των αυτοκινήτων της MG. Μεταξύ των μοντέλων της MG, που θα παρουσιαστούν στην έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, θα είναι το MG4 XPower το οποίο αποτελεί το ισχυρότερο μοντέλο της μάρκας στην Ελληνική αγορά. Παράλληλα, το MG3 Hybrid+, που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην Ελλάδα, κερδίζοντας ήδη το αγοραστικό κοινό θα είναι εκεί.


Το μοντέλο που θα προβληθεί για πρώτη φορά είναι το νέο MG ZS MAX Hybrid+. Επιπλέον, ακόμα ένα ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί από την MG, καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα κάνει την εμφάνισή του και το νέο MG HS, το μεγαλύτερο SUV της γκάμας. Δίπλα του θα βρίσκεται το roadster MG Cyberster, που αποτίνει φόρο τιμής στα 100 Χρόνια της Μάρκας. Το MG Cyberster συνδυάζει την Βρετανική κληρονομιά της MG με τη σχεδίαση και την τεχνολογία αιχμής. Η αφορμή της έκθεσης ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να δοθεί στην MG για να δείξει την πληρέστατη γκάμας της. Σήμερα θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, με ωράριο λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή: 14:00 – 21:00 και Σάββατο & Κυριακή: 10:00- 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του Υγεία

H Jeep στην Auto Athina!

Watches of Switzerland: H μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης Rolex εξαγόρασε την Hodinkee