Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

H Jeep στην Auto Athina!

Η Jeep σας περιμένει στην έκθεση Auto Athina 2024, από αύριο ως τις 13 Οκτωβρίου. Η κεντρική θέση στο περίπτερό της ανήκει στο «μικρό» Avenger, το οποίο με το αμάξωμα των 4,08 m συμπυκνώνει όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά των Jeep.

Είναι διαθέσιμο με υβριδικό, αμιγώς ηλεκτρικό και θερμικό σύστημα κίνησης, αποτελώντας έναν ισχυρότατο παίκτη στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς.

Το Avenger πλαισιώνεται τόσο από το κλασσικό Renegade όσο και από το Compass που αφορά όσους αναζητούν μεσαίο οικογενειακό SUV. Αμφότερα κινούνται από εξηλεκτρισμένα συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας που αποδίδουν 130, 190 ή 240 HP.

Μάλιστα οι Plug-in Hybrid εκδόσεις διαθέτουν και το ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα τετρακίνησης 4xe που εξασφαλίζει εκτός δρόμου ικανότητες αντάξιες του ονόματος «Jeep».

Παρόντα θα είναι και κορυφαία μοντέλα της μάρκας όπως το Wrangler που αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο εκτός δρόμου όχημα του πλανήτη αλλά και το Grand Cherokee, η επιτομή της εκτός δρόμου πολυτέλειας.

Αμφότερα αναδεικνύουν το όραμα της Jeep για τη συνεχή εξέλιξή της με τη χρήση κορυφαίας τεχνολογίας:

Το Plug-in Hybrid σύστημα κίνησης των 380 HP εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, μαζί με το σεβασμό στο περιβάλλον που συνεπάγονται οι εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων και η δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης.

Διαβάστε επίσης:

Carnival Corporation: Έσοδα ρεκόρ 7,9 δισ. δολάρια και κέρδη 1,73 εκατ. δολάρια στο τρίτο τρίμηνο

Δένδιας για τα 50 χρόνια της ΝΔ: Οδηγός μας τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή – Η ανάρτηση

«Ανακαινίζω Νοικιάζω» – Καταβολή επιδότησης έως 6.000 ευρώ τον Οκτώβριο