• AUTO

    Φόρτιση σε ρυθμό Porsche!

    Porsche


    Είναι εφικτός ρυθμός φόρτισης άνω των 300 kW την ώρα για διάρκεια έως και πέντε λεπτά.

    Η Porsche συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο ταχυφόρτισης της: μετά το Bingen am Rhein, το Estenfeld κοντά στη Würzburg και το Koblach στην Αυστρία, εγκαινιάστηκε ο 4ος σταθμός φόρτισης Ingolstadt.

    Στις εγκαταστάσεις του Porsche Centre υπάρχουν τέσσερις σταθμοί ταχείας φόρτισης DC με ισχύ φόρτισης έως και 400 kW και τέσσερα σημεία φόρτισης AC με 22 kW. Στις τρεις προϋπάρχουσες τοποθεσίες lounge, η μέγιστη ισχύς φόρτισης των σταθμών ταχείας φόρτισης έχει επίσης αυξηθεί από 300 σε 400 kW.

    Εκτός από αυτή την πολύ υψηλή απόδοση φόρτισης, η ευχάριστη ατμόσφαιρα και ο κεντρικός χειρισμός του κόστους φόρτισης μέσω της Υπηρεσίας Φόρτισης Porsche είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των Porsche Charging Lounges.

    Porsche

    Στις εγκαταστάσεις του Porsche Centre Ingolstadt, το οποίο βρίσκεται απευθείας στον σημαντικό αυτοκινητόδρομο A9 που συνδέει τον βορρά με τον νότο, όλα τα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα του κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων μπορούν πλέον να φορτιστούν με πιστοποιημένο πράσινο ηλεκτρικό ρεύμα στους τέσσερις σταθμούς υψηλής απόδοσης που είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο στο Porsche Charging Lounge Ingolstadt.

    Οι οδηγοί της Taycan, η οποία ενημερώθηκε εκτενώς στις αρχές του έτους, επωφελούνται ιδιαίτερα από την αύξηση της ισχύος φόρτισης DC σε 400 kW: τα νέα μοντέλα μπορούν να φορτιστούν με ισχύ έως και 320 kW. Με την αυξημένη σταθερότητα φόρτισης, είναι δυνατές τιμές φόρτισης άνω των 300 kW για έως και πέντε λεπτά. Το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Macan μπορεί επίσης να φορτιστεί άνετα από 10 έως 80 τοις εκατό σε περίπου 21 λεπτά.

    Για να εξασφαλιστεί μια ευχάριστη παραμονή, ο χώρος του lounge στο Ingolstadt διαθέτει ευχάριστη διαμόρφωση, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από αναψυκτικά και σνακ. Διατίθενται επίσης αναλογικά και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και υψηλής ταχύτητας WiFi. Στο νέο Porsche Charging Lounge Ingolstadt, οι οδηγοί Porsche μπορούν να χρησιμοποιήσουν τέσσερις σταθμούς ταχείας φόρτισης.

    Τα Porsche Charging Lounges εμφανίζονται στο σύστημα πλοήγησης και στην εφαρμογή My Porsche.

    Η χρέωση μετά από μια στάση φόρτισης διαχειρίζεται κεντρικά μέσω της Υπηρεσίας Φόρτισης Porsche. Με κόστος €0,39 ανά κιλοβατώρα, το κόστος φόρτισης βρίσκεται στο ίδιο ευνοϊκό επίπεδο με όλους τους άλλους σταθμούς ταχείας φόρτισης στο δίκτυο της. Το Porsche ID είναι απαραίτητο για την πρόσβαση στους σταθμούς φόρτισης και στον χώρο του lounge.

    Αυτό το ID πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το αυτοκίνητο.

    Εάν ο αριθμός πινακίδας συνδεθεί επίσης με το Porsche ID, η μπάρα ανοίγει αυτόματα χάρη στην αυτόματη αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας. Ο αριθμός εγγραφής του αυτοκινήτου μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα στην εφαρμογή My Porsche.

    Εναλλακτικά, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα φόρτισης Porsche ή έναν κωδικό QR από την εφαρμογή My Porsche για εύκολη πρόσβαση τόσο στον χώρο όσο και στο lounge.

    Porsche

    Οι ιδιωτικοί σταθμοί γρήγορης φόρτισης της Porsche συμπληρώνουν τις εκτεταμένες επενδύσεις που έχει κάνει ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια για τον εξηλεκτρισμό του χαρτοφυλακίου προϊόντων του και την επέκταση του δικτύου φόρτισης.

    Η υπηρεσία φόρτισης Porsche επιτρέπει την πρόσβαση σε σημεία φόρτισης διαφόρων παρόχων σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, σχεδόν 700.000 σημεία φόρτισης είναι συνδεδεμένα στην Ευρώπη σε 24 χώρες. Αυτά περιλαμβάνουν περίπου 45.000 σημεία φόρτισης με ισχύ έως 150 kW και 30.000 σημεία με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης.

    Επιπλέον, περισσότερες από 845 τοποθεσίες εμπόρων Porsche έχουν συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση της παγκόσμιας υποδομής φόρτισης. Μέχρι σήμερα, έχουν τεθεί σε λειτουργία περισσότεροι από 1.500 σταθμοί φόρτισης υψηλής απόδοσης για τους πελάτες σε αυτές τις τοποθεσίες παγκοσμίως.

    Εκεί είναι εγκατεστημένο ένα ειδικό Charge Box, το οποίο επιτρέπει ισχύ φόρτισης έως και 320 kW ακόμα και σε μέρη με περιορισμένη ισχύ δικτύου.

    Porsche

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί βούλιαξαν οι μετοχές των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών

    Porsche Classic Road Tour

    Porsche Macan: Πραγματικά γρήγορη φόρτιση



    ΣΧΟΛΙΑ