• AUTO

    F1: Ο Μπιατόρε επέστρεψε μαζί με την Ναόμι!


    Συζητήθηκε έντονα η παρουσία του διάσημου μοντέλου, στο πλάι του Φλάβιο Μπιατόρε στην εκκίνηση στο Μπακού.

    Ο Φλάβιο Μπιατόρε κυκλοφορούσε στα πάντοκ τη Ναόμι Κάμπελ πριν 25 χρόνια όταν ήταν επικεφαλής της Benneton. H σχέση τους ολοκληρώθηκε με έντονο τρόπο το 2002 με την Ναόμι να δηλώνει τότε ότι δεν είναι «τρόπαιο». Τα χρόνια πέρασαν, η ωριμότητα έδωσε την θέση της στις εξάρσεις και η σχέση μεταξύ των απέκτησε μια διαχρονική αμοιβαία αποδοχή. Ο Μπιατόρε μετά το σκάνδαλο Crash Gate το 2008 για το οποίο κρίθηκε ένοχος, απομακρύνθηκε από το προσκήνιο της F1.

    Γιατί στο παρασκήνιο συνέχισε να διατηρεί σχέσεις όπως το μανατζάρισμα του Φερνάντο Αλόνσο. Η πολυετής παρουσία του Ισπανού στο grid σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό και με την δύναμη του Ιταλού στο παρασκήνιο. Ο Μπριατότε εσχάτως και μετά από μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, έχει επανέλθει στο προσκήνιο της F1, ως σύμβουλος στην ομάδα της Alpine που φέτος πνέει τα λοίσθια. Το αν θα καταφέρει να αλλάξει τη δυναμική στη γαλλική ομάδα μένει να το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι κατάφερε να ταράξει τα νερά στα πάντοκ, περπατώντας με τη Ναόμι Κάμπελ στο πλάι του.

    Μάλιστα όταν σταμάτησαν να χαιρετήσουν τον Κρίστιαν Χόρνερ τα φλας άναψαν απαθανατίζοντας μια εικόνα βγαλμένη από το παρελθόν. Για την ιστορία αξίζει ν’ αναφέρουμε πως η Ναόμι Κάμπελ έδωσε και την καρό σημαία στο νικητή Όσκαρ Πιάστρι. Παρά την προσπάθεια που έκανα δεν μπόρεσα μέσα από το ρεπορτάζ να ξεκαθαρίσω αν ήταν καλεσμένη του Μπριατόρε ή του Χάμιλτον στο Μπακού. Όχι ότι τελικά έχει καμιά σημασία

    Διαβάστε επίσης

    F1 Μπακού: Έφταιγε ο Σάινθ ή ο Πέρεζ;



    ΣΧΟΛΙΑ