• AUTO

    Έτοιμη για τους Παραολυμπιακούς η Καρολίνα Πελενδρίτου!

    Η Καρολίνα Πελενδρίτου


    Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει των αγώνων που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, βρίσκεται η Τρις Χρυσή Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου.

    Η πρέσβειρα του BMW Group Hellas που προωθεί τον σεβασμό στη Διαφορετικότητα, την Ισότητα και τη Συμπερίληψη, είναι κάτοχος 6 συνολικών μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της κολύμβησης, εκ των οποίων τα τρία χρυσά.

    Νωρίτερα τη φετινή χρονιά, η υπεραθλήτρια από την Κύπρο συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδέιρα κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο και το αργυρό στα 100 μέτρα πρόσθιο, ενώ αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το «μεγάλο ραντεβού» της τετραετίας που είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024.

    Περί τα τέλη Αυγούστου στην πόλη του Παρισιού, η Καρολίνα Πελενδρίτου πρόκειται να αγωνιστεί στην κατηγορία των 100 μέτρων πρόσθιο με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της Χρυσής Παραολυμπιονίκη που είχε κερδίσει στο Τόκιο πριν τρία χρόνια. Παράλληλα, θα αγωνιστεί στα 50 μέτρα ελεύθερο (προ τριετίας είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο).

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, το BMW Group Hellas υποστηρίζει την σπουδαία αθλήτρια η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης για χιλιάδες ανθρώπους που βιώνουν καθημερινά τον κοινωνικό αποκλεισμό και στιγματισμό.

    Η ίδια η Καρολίνα διαγνώστηκε με πρόβλημα όρασης σε μικρή ηλικία όταν ήδη έκανε τα πρώτα της βήματα στην κολύμβηση. Αντιμετωπίζοντας αμέτρητες προκλήσεις σε διάφορα περιβάλλοντα, ξεπέρασε τις δυσκολίες και συνέχισε να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο στις κατηγορίες αθλητών με αναπηρίες κατακτώντας Ολυμπιακά μετάλλια και καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε διεθνείς αγώνες κολύμβησης.

    Το BMW Group προάγει μία φιλοσοφία απαλλαγμένη από προκαταλήψεις που υποστηρίζει την ένταξη και τις ίσες ευκαιρίες για όλους τους ανθρώπους και τάσσεται υπέρ της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης.

    Στο πρόσωπο της Καρολίνας Πελενδρίτου διακρίνεται το πρότυπο της θέλησης, της επιμονής και της μαχητικότητας που εμπνέει και χρειάζεται η νέα γενιά για να κατακτήσει όνειρα και στόχους ζωής ξεπερνώντας αντιξοότητες και δυσκολίες.

    Διαβάστε επίσης:

    AUTO ATHINA 2024: Η μοναδική έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα – 5 έως13 Οκτωβρίου

    MyAuto wallet: Σε μια μέρα 26.073 πολίτες κατέβασαν την εφαρμογή

    Πανελλαδική έρευνα RE/MAX Ελλάς: Προφίλ αγοραπωλησιών ακινήτων βάσει τετραγωνικών



    ΣΧΟΛΙΑ