• AUTO

    ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Με την ίδια ομάδα αγωνίζονται οι Αθανασούλας, Κεχαγιάς, Αμούτζας


    Η On Sale Rally Team θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις με τρία κορυφαία πληρώματα.

    Τρία πληρώματα τα οποία συνδυάζουν γνώση, εμπειρία και ταχύτητα:

    • Λάμπρος Αθανασούλας – Νίκος Ζακχαίος με Skoda Fabia Rally2 evo
    • Γιώργος Κεχαγιάς – Νίκος Πετρόπουλος με Skoda Fabia RS Rally2
    • Γιώργος Αμούτζας – Γιώργος Ηλιόπουλος με Skoda Fabia Rally2 evo.

    Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις για ακόμη μία χρονιά αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται στη χώρα μας και η On Sale Rally Team, δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπουδαίο αυτό γεγονός. Ο Λάμπρος Αθανασούλας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα της On Sale Rally Team, με τον ίδιο να κάνει την 12η του εμφάνιση σε Ράλι Ακρόπολις. Δίπλα του στο Skoda Fabia Rally2 evo θα βρίσκεται ο επί χρόνια συνοδηγός του Νίκος Ζακχαίος. Για 5η φορά στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα λάβει μέρος ο Γιώργος Κεχαγιάς ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της On Sale Rally Team με συνοδηγό τον Νίκο Πετρόπουλο και με Skoda Fabia RS Rally2. Την παρθενική του εμφάνιση στο Ράλι Ακρόπολις θα κάνει ο Γιώργος Αμούτζας όπου μαζί με τον συνοδηγό του Γιώργο Ηλιόπουλο, θα βιώσει την εμπειρία ενός Skoda Fania Rally2 evo σε «Ακροπολικές» συνθήκες. Τα τρία πληρώματα της On Sale Rally Team, τα οποία θα βρεθούν μαζί με την αφρόκρεμα του WRC, θα ξεκινήσουν τη φετινή αγωνιστική τους πορεία σε μία διαδρομή που είναι σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με ότι μας είχε επιφυλάξει το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις τα προηγούμενα έτη.

    Ο κορυφαίος Έλληνας οδηγός Λάμπρος Αθανασούλας τόνισε: «Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς και είμαστε τρομερά χαρούμενοι που θα είμαστε στην ράμπα εκκίνησης με τα χρώματα της On Sale Rally Team. Μαζί με τον συνοδηγό μου Νίκο Ζακχαίο θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε τα ελληνικά χρώματα καθώς και τον Όμιλο On Sale ο οποίος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ευελπιστούμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και να μας χειροκροτήσει στις ειδικές διαδρομές του αγώνα».

    Ο γνωστός ηθοποιός αλλά πρωτάρης στο Ακρόπολις, Γιώργος Αμούτζας πρόσθεσε: «Νιώθω ιδιαίτερα τυχερός καθώς για πρώτη φορά στην αγωνιστική μου καριέρα θα βρεθώ στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Με τη βοήθεια της On Sale Rally Team το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα. Στόχος μας είναι να εξελιχθούμε και να αποκτήσουμε γνώση καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Θα προσπαθήσουμε να πάμε βήμα βήμα χωρίς να πάρουμε περιττά ρίσκα. Ευελπιστώ πως θα έχουμε στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο θα δικαιώσει εμάς αλλά και την ομάδα για την στήριξη της».

    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ