Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY: Δείτε εδώ τo επίσημο πρόγραμμα του αγώνα

Απομένουν 5 μέρες για την εκκίνηση του Ράλι των Θεών και από την οργάνωση δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα για τους θεατές.

Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το «Επίσημο Πρόγραμμα» του ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY και να προετοιμαστείτε σωστά για να απολαύσετε τον εθνικό μας αγώνα. Πέρα από την ηλεκτρονική του μορφή το «Επίσημο Πρόγραμμα» κυκλοφορεί σήμερα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ενώ θα διατίθεται δωρεάν στο Rally Village του ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY, που θα λειτουργεί από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος, καθώς και στο ΕΚΟ Service Park του αγώνα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Στις σελίδες του «οδηγού» θα βρείτε τις συμμετοχές, τα ωράρια, τους χάρτες των ειδικών διαδρομών, στοιχεία για όλα τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα, καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται ο θεατής για να παρακολουθήσει με ασφάλεια το ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY. Στον τομέα «Θεατές» στο www.acropolisrally.gr θα βρείτε επιπλέον στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε τον αγώνα με ασφάλεια.

Εύχομαι να το απολαύσετε!