• ΔΕΗ Blue

    AUTO

    ΔΕΗ blue: Το μεγαλύτερο και ταχύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών στη χώρα!

    • NewsRoom

    Η ΔΕΗ blue προσφέρει τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων για το δρόμο, το σπίτι και την εργασία.

    Ξεπέρασε τα τρία χρόνια λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης η ΔΕΗ blue, έχοντας δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών στην Ελλάδα με πάνω από 2.400 σημεία φόρτισης σε περισσότερα από 630 τοποθεσίες πανελλαδικά.

    Οι οδηγοί που επέλεξαν τη ΔΕΗ blue τα προηγούμενα 3 χρόνια για να φορτίσουν, συνέβαλαν στην εξοικονόμηση 3.700 τόνων CO2.

    Η ΔΕΗ προσθέτει συνεχώς νέους φορτιστές ΔΕΗ blue με στόχο να καλύψει ακόμη περισσότερες περιοχές με ολοένα και μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης. Το δίκτυο δημόσιων φορτιστών ΔΕΗ blue είναι το μεγαλύτερο και πιο γρήγορο δίκτυο φόρτισης, με περισσότερα από 280 σημεία ταχυφόρτισης ισχύος έως 300 kW. Αξιοποιώντας την ταχύτητα φόρτισης οι χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο συνεχίζοντας το ταξίδι τους χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις.

    Αξίζει να τονιστεί πως εντός των τελευταίων 2 μηνών έχουν προστεθεί περισσότερα από 80 νέα σημεία φόρτισης

    ΔΕΗ Blue

    Το δίκτυο φορτιστών ΔΕΗ blue περιλαμβάνει 23 “ΔΕΗ blue Hubs” που έχουν αναπτυχθεί σε κομβικά σημεία πλησίον του εθνικού οδικού δικτύου για να κάνουν το ταξίδι των οδηγών όσο πιο ξέγνοιαστο και ευχάριστο γίνεται. Αρκετοί από τους ταχυφορτιστές των ΔΕΗ blue Hubs πληρούν προδιαγραφές για ΑμεΑ όπως ειδική οθόνη και ειδική σήμανση για φόρτιση κατά προτεραιότητα.

    Σημαντική ευκολία στη χρήση των φορτιστών και στην παρακολούθηση των στοιχείων φόρτισης προσφέρει η ανανεωμένη εφαρμογή PPC blue που ήδη χρησιμοποιείται από χιλιάδες χρήστες.

    Η εφαρμογή PPC blue είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android. Μέσω αυτής μπορείς να επιλέξεις τον φορτιστή που σε εξυπηρετεί (AC / DC / HPDC. Επίσης μπορείς να συνδέσεις το ηλεκτρικό σου όχημα λαμβάνοντας live πληροφορίες για το όχημά σου μέσα από την PPC blue εφαρμογή.

    ΔΕΗ Blue

    Τα μέλη της εφαρμογής μπορούν να οργανώσουν το επόμενο τους ταξίδι μέσα από την υπηρεσία PPC blueTrips. Η εν λόγω υπηρεσία διαθέτει και προτεινόμενους προορισμούς ταξιδιών που εξυπηρετούνται από το δίκτυο δημοσίων φορτιστών ΔΕΗ blue στην Ελλάδα. Η εφαρμογή μεταξύ άλλων επιτρέπει στους οδηγούς να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα τον φορτιστή που τους εξυπηρετεί όσον αφορά στην τοποθεσία αλλά και στην ταχύτητα φόρτισης.

    Επιπλέον, μια ακόμα σημαντική λειτουργία είναι και η κράτηση ταχυφορτιστή ώστε να μειώνεται ο χρόνος αναμονής στα σημεία φόρτισης ΔΕΗ blue.

    ΔΕΗ Blue

    Τέλος μέσω της εφαρμογής «PPC blue» οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να παρακολουθούν τις φορτίσεις τους, αξιοποιώντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την φόρτιση του οχήματος τους, πριν ή μετά την φόρτιση, καθώς και την ένδειξη της τρέχουσας ταχύτητας φόρτισης σε kWh αλλά και το πόση ενέργεια φόρτισαν μέσα στο μήνα.

    Επιπλέον, η εφαρμογή PPC blue διαθέτει τη νέα ενότητα “blueSpecials”μέσα από την οποία, όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, όπως προωθητικές ενέργειες, προγράμματα επιβράβευσης (Recharge/Reward), καθώς και δωρεάν χρηστικές υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης.