• AUTOVISION - ΕΚΑΒ

    AUTO

    AUTOVISION: Συνεχίζει να στηρίζει το ΕΚΑΒ με δωρεάν τεχνικούς ελέγχους για 3 ακόμα χρόνια

    • NewsRoom

    Στο πλευρό του ΕΚΑΒ θα βρίσκεται και για τα επόμενα τρία χρόνια η AUTOVISION, το μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας – μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2021 ως κίνηση αλληλεγγύης για τους ήρωες που έδωσαν τη μεγάλη μάχη της πανδημίας και συνεχίζουν να βρίσκονται με αυτοθυσία δίπλα στην κοινωνία σε κάθε της ανάγκη.

    Αναγνωρίζοντας το έργο ζωτικής σημασίας που έχει να επιτελέσει το ΕΚΑΒ και την ανυπολόγιστη προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό του για να βρίσκεται δίπλα και να παρέχει τις υπηρεσίες του σε όποιον τις χρειάζεται, η AUTOVISION θα παρέχει δωρεάν τεχνικό έλεγχο και ενδιάμεσους εκούσιους ελέγχους σε όλα τα οχήματά του, συμπεριλαμβανομένων των ασθενοφόρων και των μοτοσυκλετών.

     

    Με τον τρόπο αυτό, η AUTOVISION φροντίζει για την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των οχημάτων του ΕΚΑΒ, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται σε κάθε αίτημα για άμεση παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας.

    Η προσφορά περιλαμβάνει πλήρη τεχνικό έλεγχο, που διασφαλίζει ότι τα οχήματα πληρούν όλα τα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας.

    Επιπλέον, οι ενδιάμεσοι εκούσιοι έλεγχοι βοηθούν στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, διασφαλίζοντας έτσι τη συνεχή και αδιάλειπτη λειτουργία των οχημάτων του ΕΚΑΒ.

    Η AUTOVISION εκφράζει έτσι την ευγνωμοσύνη της σε αυτούς που δίνουν καθημερινά μάχη σε πολλαπλά επίπεδα για να είμαστε όλοι ασφαλείς και να ξεπερνάμε κάθε κίνδυνο. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AUTOVISION, κ. Βασίλης Καραφέρης: «Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτούς που καθημερινά σώζουν ζωές. Με αυτή την πρωτοβουλία, θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να υποστηρίξουμε το πολύτιμο έργο του ΕΚΑΒ»