• AUTO

    Auto Athina: Τα αστέρια της Έκθεσης!


    Οι επισκέπτες της Auto Athina 2024 μπορούν να δουν από κοντά περισσότερα από 200 νέα μοντέλα.

    Η Auto Athina άνοιξε τις πύλες της, προχτές Σάββατο για το κοινό.

    Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα νέα μοντέλα σε ένα σύγχρονο Εκθεσιακό περιβάλλον στο Metropolitan Expo στο χώρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

    Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή: 14:00-21:00 και Σάββατο & Κυριακή: 10:00-21:00.

    Η τιμή εισιτηρίου είναι στα 10€ και η είσοδος είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ και για παιδιά έως 12 ετών.

    Υπάρχει δωρεάν parking ακριβώς μπροστά από την είσοδο της έκθεσης. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από πολλά νέα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, υβριδικά αλλά και πλήρως ηλεκτρικά, που ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αιχμής της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Στην Auto Athina 2024, εκτίθενται περισσότερες από 40 μάρκες από την αγορά αυτοκινήτου, φέρνοντας στο προσκήνιο πάνω από 200 νέα μοντέλα. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και αυτοκίνητα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη, όπως:

    1. ALFA ROMEO JUNIOR
    2. BMW X3
    3. CITROEN C3 & C3 AIRCROSS
    4. CUPRA TAVASCAN
    5. DFSK MENGSHI M-HERO 917
    6. FANGCHENGBAO BAO 5
    7. FORD CAPRI
    8. HONDA CIVIC TYPE R & HR-V
    9. HYUNDAI SANTA FE & TUCSON
    10. KGM KORANDO, TIVOLI & TORRES
    11. KIA EV3
    12. LEAPMOTOR T03 & C10
    13. MAZDA CX-80
    14. MG CYBERSTER & HS & ZS MAX HYBRID+
    15. MINI ACEMAN & COOPER 5D
    16. OPEL FRONTERA & GRANDLAND
    17. PEUGEOT 5008
    18. PORSCHE MACAN & 911
    19. SUBARU FORESTER
    20. TESLA CYBERTRUCK
    21. VOLVO EX90
    22. YANGWANG U9 & U8

    Αναμφισβήτητα ένα από τα αστέρια της Έκθεσης είναι το ολοκαίνουργιο B-SUV της Alfa Romeo η  Junior. Το νέο μοντέλο έχει μήκος 4,17 m και διατηρεί στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά του αυθεντικού DNA της μιλανέζικης μάρκας. Αποτελεί μια νέα και πλήρως ευθυγραμμισμένη με τη σύγχρονη εποχή, πύλη για τον μαγικό κόσμο της Alfa Romeo, έχοντας για αποστολή την δημιουργία της νέας γενιάς Alfisti.

    Με δυναμικές γραμμές και την τελευταία εξέλιξη της υπογραφής με τα 3+3 φώτα, η Junior έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα που ολοκληρώνεται με την “Coda Tronca” φιλοσοφία του πίσω μέρους. Η Junior είναι διαθέσιμη σε υβριδική έκδοση με 136 HP και σε αμιγώς ηλεκτρική με 156 HP και 400 km αυτονομίας, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμη τόσο η τετρακίνητη Q4 με υβριδικό σύστημα κίνησης 136 HP, όσο και η κορυφαία έκδοση Veloce των 280 HP.

    Η Auto Athina 2024, είναι must για όσους αγαπούν την αυτοκίνηση αλλά και για όσους θέλουν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα. Απόλυτα εναρμονισμένη με τις διεθνείς τάσεις, η Έκθεση αναδεικνύει τις καινοτομίες και τη συνεχή πρόοδο στον κλάδο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον καταναλωτών, επαγγελματιών και φίλων της τεχνολογίας

    Οι επισκέπτες της Έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, με πλήθος εκθεμάτων, από πολυτελή και σπορ μοντέλα μέχρι προηγμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα, θα μπορούν να συμμετάσχουν σε test-drive και να δουν από κοντά τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνουν όλα τα νέα μοντέλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα!

    H Jeep στην Auto Athina!

    Το U9 στην Auto Athina!

     



    ΣΧΟΛΙΑ