• AUTO

    Από 29.000 η ηλεκτρική Alfa Romeo!

    Alfa Romeo Junior

    Alfa Romeo Junior


    Με ηλεκτρικό κινητήρα 115KW (156PS), αυτονομία στα 410 km και Ιταλική σχεδίαση.

    Χάρη στην νέα προωθητική ενέργεια που φτάνει τις €2.600 και την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ», η ηλεκτρική Alfa Romeo Junior των 156 HP έχει πλέον εισαγωγική τιμή μόλις €28.900.

    Δηλαδή €1.000 χαμηλότερα από την αντίστοιχη υβριδική έκδοση των 136 HP που είναι επίσης διαθέσιμη. Ο βασικός εξοπλισμός είναι πολύ πλούσιος περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων καλώδια φόρτισης Mode 2 & 3, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 18” με διαμαντέ φινίρισμα, ενεργό cruise control, συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών.

    Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδί και οι προβολείς είναι τεχνολογίας LED, ενώ το connectivity box, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25” και το Infotainment με οθόνη 10,1” που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay/Android Auto παρέχουν την πλέον σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

    Alfa Romeo Junior
    Alfa Romeo Junior

    Το επίπεδο εξοπλισμού Speciale φτάνει στις €30.900 και προσθέτει στοιχεία όπως: Αναγνώριση των οδικών σημάτων, μαύρο body kit, κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές, ενεργή διατήρηση στην λωρίδα κίνησης, λειτουργία Stop&Go, είσοδο χωρίς κλειδί, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέφτες, αναγνώριση τυφλού σημείου, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα και σύστημα πλοήγησης.

    Όπως προαναφέρθηκε, τόσο η ηλεκτρική όσο και η υβριδική έκδοση του ολοκαίνουργιου B-SUV της Alfa Romeo είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία στο δίκτυο συνεργατών της μάρκας, ενώ τον πλήρη τιμοκατάλογο μπορείτε να βρείτε στο alfaromeo.gr.

    Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στην Ελλάδα στις αρχές του φθινοπώρου και θα αποτελούν μια κορυφαία επιλογή στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς, συνδυάζοντας το μοναδικό οδηγικό ταπεραμέντο και το γνήσιο ιταλικό DNA με ασυναγώνιστο value for money. Το τελευταίο, συμπληρώνεται από 4 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια καθώς και από 8ετή κάλυψη για την μπαταρία υψηλής τάσης.

    Alfa Romeo Junior
    Alfa Romeo Junior

    Διαβάστε επίσης

    Alfa Romeo Junior: Μπορείτε να την παραγγείλετε!

    Alfa Romeo Junior Veloce με 205kw!

    Η Alfa Romeo 33 Stradale στο Goodwood Festival of Speed!

     



    ΣΧΟΛΙΑ