• AUTO

    Αναβαθμισμένο FIAT Panda!

    Fiat panda


    Η αναβαθμισμένη έκδοση του εμβληματικού FIAT Panda είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ελλάδα, με τιμή που ξεκινάει από τις 16.700 για το επίπεδο εξοπλισμού Urban.

    Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλήρες πακέτο υποβοήθησης οδήγησης (ADAS), με προηγμένα συστήματα ασφάλειας όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, διατήρηση του οχήματος στην λωρίδα κίνησης, καθώς και αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και της κόπωσης του οδηγού.

    Παράλληλα, ουσιαστική αναβάθμιση στην καμπίνα εξασφαλίζει τόσο ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” που διαθέτει τρεις επιλογές απεικόνισης, όσο και το νέας σχεδίασης τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος και των συστημάτων ADAS.

    Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης κλιματισμός, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, cruise control, ηχοσύστημα με οθόνη 5”, ψηφιακός δέκτης ραδιοφώνου (DAB) και Bluetooth, ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα οδηγού καθώς και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι/θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες.

    Η κορυφαία και πιο δυναμική έκδοση Cross διαφέρει εξωτερικά χάρη σε ειδικούς προφυλακτήρες, προστατευτικά στα φτερά, προστατευτικές ποδιές εμπρός-πίσω, φώτα ημέρας LED, τροχούς 15” και φιμέ πίσω τζάμια.

    Στο εσωτερικό επιπλέον των στοιχείων του Urban υπάρχουν καθίσματα με επενδύσεις από υλικό seaqual, infotainment με οθόνη αφής 7”, δέκτη DAB και συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay, αισθητήρας φωτός/βροχής καθώς και αυτόματη λειτουργία για τους προβολείς. Τα FIAT Panda θα βρίσκονται στις εκθέσεις της μάρκας από τον Οκτώβριο, συνοδευόμενα από 5 χρόνια εγγύησης μηχανικών και οδικής βοήθειας.

    Σε όλες τις εκδόσεις την ισχύ εξασφαλίζει ένα υβριδικό σύστημα με κινητήρα βενζίνης που αποδίδει 70 HP και είναι ιδιαίτερα οικονομικό, ολοκληρώνοντας την εικόνα του ιδανικού αυτοκινήτου πόλης.

    Ταυτόχρονα εκπέμπει πολύ χαμηλούς ρύπους, έτσι ώστε τα τέλη κυκλοφορίας να είναι μηδενικά και η καθημερινή κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας ελεύθερη.

    Διαβάστε επίσης:

    Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Το σημείο – κλειδί που μπορεί να τινάξει τη συμφωνία στον αέρα – Βολές κατά ΑΔΜΗΕ

    ΠΟΠ προϊόντα: Στη Βουλή σχέδιο νόμου – Τι θα ελέγχουν οι νέες ρυθμίσεις

    Δημοσκόπηση για ΕΚΤ: Θα συνεχίσει τις μειώσεις επιτοκίων ανά τρίμηνο παρά την αποδυνάμωση της οικονομίας



    ΣΧΟΛΙΑ