Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota θα ενεργοποιήσει από την 31η Ιανουαρίου την ανάκληση οχημάτων (Corolla sedan) που έχουν εισαχθεί στην κινεζική αγορά, μετά από προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους αερόσακους που φέρουν, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή εποπτείας της αγοράς.
Συγκεκριμένα θα ανακληθούν 56 οχήματα που κατασκευάστηκαν μεταξύ της 5ης Οκτωβρίου 2001 και της 3ης Φεβρουαρίου 2003.
Οι μπροστινοί αερόσακοι στα οχήματα αυτά, που έχουν παραχθεί από την ιαπωνική βιομηχανία Takata παρουσιάζουν προβλήματα και είναι επικίνδυνοι για τους επιβάτες, σε περίπτωση ενεργοποίησής τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρίσιμες ώρες για τον Νίκι Λάουντα-Στην εντατική ο θρύλος της F1
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Toyota θέλει να βάλει ένα ρομπότ σε κάθε σπίτι και να το κάνει φιλαράκι σας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μάριος Σαλμάς: Από τα ερτζιανά προαναγγέλει νέο κόμμα – «Τρελάθηκαν ο Σαμαράς και ο Καραμανλής για να του κάνουν κριτική;»
- Εν αρχή ην η αποδοτικότητα
- ΤτΕ: Αναμένεται αυξημένη ζήτηση δανείων από μεγάλες επιχειρήσεις το β’ τρίμηνο
- Η εκδίκηση της Hermès: Ξεπέρασε σε κεφαλαιοποίηση την LVMH, την εταιρεία που προσπάθησε να την εξαγοράσει

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Αποκλειστική συνέντευξη Τζέφρι Πάιατ: Μεγάλη ευκαιρία το ενδιαφέρον Chevron, Exxon – Τι λέει για την Τουρκία και τη διασύνδεση Ελλάδας με Κύπρο
