Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Wall Street: Πτώση για τρίτη ημέρα λόγω ανησυχιών για την πορεία της οικονομίας

Wall Street: Νέα ρεκόρ με οριακή άνοδο

Με απώλειες έκλεισαν  οι δείκτες της Wall Street, με τους Dow Jones και S&P 500 να σημειώνουν την τρίτη διαδοχική πτωτική συνεδρίασή τους, καθώς επανήλθαν στο προσκήνιο οι ανησυχίες για τον ρυθμό ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 68,93 μονάδων (-0,2%), στις 35.031,07 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 87,69 μονάδων (-0,57%), στις 15.286,64 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500 έκλεισε με πτώση 5,96 μονάδων (-0,13%), στις 4.514,07 μονάδες.

Τις ανησυχίες για επιβράδυνση της αμερικανικής οικονομίας αναζωπύρωσαν τα αδύναμα στοιχεία για την απασχόληση ενώ και η Fed επισημαίνει ότι οι ανησυχίες που σχετίζονται με την πιο μεταδοτική μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού οδήγησαν σε «οπισθοχώρηση» στους κλάδους της εστίασης και των ταξιδιών, επιβαρύνοντας και την ευρύτερη οικονομία.

Η μετοχή της Coinbase υποχώρησε 3,3% αφού η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ απείλησε το χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων σε περίπτωση που λανσάρει ένα επενδυτικό προϊόν το οποίο η αμερικανική αρχή θεωρεί ότι ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια των καταναλωτών.

Σε πτώση 2% και η μετοχή της PayPal, μετά την ανακοίνωση ότι θα εξαγοράσει την ιαπωνική startup Paidy στην τιμή των 2,7 δισ. δολαρίων σε μετρητά.