ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρές απώλειες κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου τη Δευτέρα, εν μέσω ανησυχιών για τη ζήτηση, έπειτα από το lockdown που επιβλήθηκε στη Σαγκάη για τον περιορισμό της έξαρσης της πανδημίας.
Στο σημαντικό λιμάνι της Κίνας επιβλήθηκε lockdown δύο σταδίων, με περιορισμό της κυκλοφορίας στους αυτοκινητοδρόμους.
Παράλληλα, η αγορά συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Η ΕΕ δεν επέβαλε νέες κυρώσεις στην Ρωσία ενώ οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την Τρίτη τις διαπραγματεύσεις τους.
Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο Μαΐου του WTI έκλεισε με πτώση 7% στα 105,96 δολάρια το βαρέλι, στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 18 Μαρτίου.
To Brent Μαΐου διαμορφώθηκε στα 112,48 δολάρια το βαρέλι.
Διαβάστε επίσης
Ήπια άνοδος για τα χρηματιστήρια της Ευρώπης, άλμα 38,07% για την Polymetal International
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης-Peoplecert: Με την τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αυξηθεί η παραγωγικότητα έως και 3-4% ετησίως
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
- Ρόδος: Νεκρός εργαζόμενος σε ξενοδοχείο – Τον συνέθλιψε πρέσα πλυντηρίου
- Ανατροπή στην Πάτρα: Θύμα bullying ο 13χρονος, δεν συμμετείχε σε challenge λέει η οικογένειά του
