Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Οι 5 προφητείες του Bill Gates

To 1999 o Bill Gates έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Επιχειρήσεις @ Η ταχύτητα της σκέψης”. Στο βιβλίο αυτό ο Gates κάνεις 5 προβλέψεις για το μέλλον που εκείνη τη στιγμή μπορεί να ακούγονταν ιδιαίτερα εξωφρενικές.

Ωστόσο, ο Markus Kirjonen όταν ακόμα ήταν φοιτητής έγραψε στο blog του ότι οι προβλέψεις του Gates τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν προφητικές.

  1. Φορητές συσκευές.

    Οι άνθρωποι θα μεταφέρουν μικρές ηλεκτρονικές συσκευές και με αυτές θα μπορούν να κάνουν τις εργασίες τους από όπου και αν βρίσκονται.

  1. Online παρακολούθηση κλειστού χώρου

    Ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθεί έναν κλειστό χώρο είτε αυτός είναι το σπίτι του είτε η επιχείρησή του μέσω κλειστού κυκλώματος παρακολούθησεις και αυτό θα το κάνει από απόσταση.

  2. Κοινωνικά δίκτυα

    Ιδιωτικές διαδικτυακές σελίδες που θα τις επισκέπτονται οι φίλοι και η οικογένεια. Μέσα σε αυτές θα διοργανώνονται εκδηλώσεις αλλά και συζητήσεις.

  3. Iστοσελίδες στις οποίες θα συζητούνται ζωντανά, θέματα σχετικά με σπορ

    Όταν παρακολουθούν έναν αγώνα στην τηλεόραση θα υπάρχει και μία ιστοσελίδα μέσα στην οποία θα μπορούν να συζητούν ταυτόχρονα για τον αγώνα.

  4. Ιστοσελίδες κοινών ενδιαφερόντων

    Διαδικτυακές κοινότητες που δεν θα επηρεάζονται από τον χώρο που βρίσκεται κάποιος, αλλά θα αναπτύσονται συζητήσεις γύρω από το ίδιο ενδιαφέρον.