• ΑΓΟΡΕΣ

    Ποια εγκληματική συμμορία έστησε το παιχνίδι στην μετοχή της Τράπεζας Αττικής

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    η κυρία Βασιλική Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και μέλος του Δ. Σ του Διεθνούς Οργανισμού Επιτροπών Κεφαλαιαγοράς (International Organization of Securities Commissions - IOSCO)

    Η Βασιλική Λαζαράκου, πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και μέλος του Δ. Σ του Διεθνούς Οργανισμού Επιτροπών Κεφαλαιαγοράς (International Organization of Securities Commissions – IOSCO)


    H Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει ξεκινήσει το ξήλωμα του πουλόβερ. Πλέον, με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώνει από την έφοδο στις χρηματιστηριακές εταιρείες χθες μετά το πάρτι στη μετοχή, τα στοιχεία που συγκεντρώνονται αφορούν στην στοιχειοθέτηση υπόθεσης που αφορά σε εγκληματική συμμορία που δρούσε πάνω στη μετοχή της Τράπεζας Αττικής ΑΤΤΙΚΑ 0,85% 2,36 .

    Διότι προφανώς, κάποιος από τους υφιστάμενους μετόχους (;), διότι η μετοχή είναι συγκεντρωμένη σε ποσοστό 98% είχε συμφέροντα από το ράλι που μόνο ράλι δεν θύμιζε, αλλά στήσιμο πυραμίδας. Και η αγορά γνωρίζει περί ου ο λόγος.

    Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, λέγεται, ότι πήρε όλες τις… κασέτες, τα τηλεφωνικά αρχεία από τα οποία περνούσαν οι εντολές, ως άλλωστε οφείλουν εκ του νόμου να διατηρούν οι χρηματιστηριακές εταιρείες.

    Ξαφνικά, όρκος σιωπής στον κλάδο των χρηματιστηριακών εταιρειών, μη βγουν στη σέντρα οι «συνάδελφοί» τους, τη στιγμή που, και πάλι εκ του νόμου, οι ίδιες οι χρηματιστηριακές έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τυχόν ακραίες  διακυμάνσεις στη διαμόρφωση της τιμής μιας μετοχής.

    Οι πληροφορίες του mononews.gr αναφέρουν ότι το γράμμα του νόμου εφαρμόζουν οι μεγάλες χρηματιστηριακές. Με τις μικρές τι γίνεται;

    Ίσως, ο ΣΜΕΧΑ θα πρέπει να ασχοληθεί με τη συγκρότηση δικής του Επιτροπής Ελέγχου, βάζοντας πάγο στα μέλη του που στο όνομα κάποιων ελάχιστων ευρώ από προμήθειες, συμμετέχουν – άθελά τους;- σε ένα γαϊτανάκι κερδοσκοπίας.

    Κι αν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς περιορίζεται πίσω από το απόρρητο των παρεμβάσεών της, η αγορά είναι μικρή και όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους.

    Η αγορά απαιτεί διαφάνεια και ξεσκέπασμα της εγκληματικής συμμορίας και του εγκεφάλου που πήγε να στήσει πυραμίδα στις πλάτες μιας αγοράς που μετά από οκτώ πέτρινα χρόνια, μνημονίων, σκανδάλων όπως της Folli Follie, κλεισίματος των τραπεζών, τραγελαφικών αχρείαστων δημοψηφισμάτων, χρηματιστηριακής απαξίωσης, λουκέτων, χρεών, διαγραφής εισηγμένων από το ταμπλό, βλέπει φως.

    Κι αυτός είναι ο ρόλος της Επιτροπής που δεν θα πρέπει να αφήσει καμία σκιά σε μία υπόθεση για μία Τράπεζα που η μετοχή της έχει γίνει ασανσέρ και οι νέοι μέτοχοι που θέλουν να βάλουν τα λεφτά τους, απογοητεύονται.

    Τέλος, η Επιτροπή, δεδομένου του καλού κλίματος στο Χρηματιστήριο θα πρέπει να «τρέξει» με επαγγελματισμό στέλνοντας την εγκληματική οργάνωση και τον εγκέφαλό της για τον οποίο συζητάει όλη η αγορά στον Εισαγγελέα.
     Διαβάστε επίσης

    Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Μυστική έφοδος σε χρηματιστηριακές για τον τζόγο στην Τράπεζα Αττικής

    Άγρια κερδοσκοπία στην μετοχή της Τράπεζας Αττικής που έχει απογειωθεί 433% από τις 28/12 – Παρέμβαση τώρα της Βασιλικής Λαζαράκου

    Τράπεζα Αττικής: Σε αναστολή η μετοχή ΤΩΡΑ, έως ότου βρεθούν οι υπεύθυνοι της απίστευτης κερδοσκοπίας



    ΣΧΟΛΙΑ