Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Με απώλειες έκλεισε την εβδομάδα η Wall Street, μικρά κέρδη στην Ευρώπη

Wall Street

Με οριακές απώλειες έκλεισε την εβδομάδα η Wall Street, στον απόηχο της αιφνιδιαστικής κίνησης του Ντόναλντ Τραμπ να επιτεθεί εναντίον των αεροπορικών εγκαταστάσεων του Συριακού Κράτους, ως αντίποινα για την επίθεση στο Ιντλιμπ, την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στις ΗΠΑ, αλλά και τα νέα από την επίθεση στη Στοκχόλμη.

Πιο συγκεκριμένα ο Dow Jones έκλεισε στις 20.655,89 σημειώνοντας πτώσης0,03%, ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,08% ενώ ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,02%.

Αντίθετα, με μικρά κέρδη έκλεισαν την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους επενδυτές να αποτιμούν τα νέα στοιχεία για την οικονομία των ΗΠΑ αλλά και την επίθεση στη Συρία.

Ο πανευρωπαϊκός Euro Stoxx 600 ενισχύθηκε κατά 0,13%, ο βρετανικός FTSE 100 κέρδισε 0,63%, ο γαλλικός CAC 40 σημείωσε άνοδο 0,27% ενώ ο γερμανικός DAX υποχώρησε οριακά κατά 0,05%. Στην περιφέρεια, ο ισπανικός IBEX 35 κέρδισε 0,10%, και ο ιταλικός FTSE MIB ενισχύθηκε οριακά κατά 0,02%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηλίας Μπίσιας: Η Ελβετία απορρίπτει αιτήματα συνδρομής με στοιχεία από τη Λίστα Lagarde

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ να μην παριστάνει ότι κόπτεται για τη νομιμότητα στην πώληση της ΔΕΗ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άδωνις Γεωργιάδης: Λόγω της Κυβέρνησης και Καμμένου θα είμαστε κατά 27 εκατ ευρώ φτωχότεροι (video)