Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Τι αλλάζει από σήμερα στη σύνθεση των δεικτών του Χρηματιστηρίου

Σε συνέχεια των πρόσφατων αλλαγών στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας «F.G. Europe Α.Ε.» θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών στους οποίους συμμετέχουν οι μετοχές της εταιρείας σύμφωνα με τους Βασικούς Κανόνες.

Πιο συγκεκριμένα,

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΕΛΑΣΤΡΟΝ Α.Ε.Β.Ε. – ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» με συντελεστή στάθμισης μετοχών 62% και συντελεστή Capping 1.0.

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με συντελεστή στάθμισης μετοχών 30% και συντελεστή Capping 1.0.

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ» με συντελεστή στάθμισης 49%.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 13 Μαΐου 2019