Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Με ισχυρές απώλειες άνοιξε η Wall Street, 400 μονάδες υποχωρεί ξανά ο Dow Jones

Wall Street

Με ισχυρότατες απώλειες άνοιξε την Τρίτη η Wall Street, καθώς το αρνητικό κλίμα της προηγούμενης ημέρες συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις αμερικανικές αγορές. Στο επίκεντρο των πιέσεων είναι για μια ακόμα ημέρα οι μετοχές της τεχνολογίας και των υπηρεσιών διαδικτύου.

Ειδικότερα ο Dow Jones κινείται αυτή την ώρα κοντά στις 24.590 μονάδες, υποχωρώντας κατά 425 μονάδες (-1,70%). Λίγο νωρίτερα ο δείκτης υποχωρούσε κατά 600 μονάδες.

Ο S&P 500 κινείται στις 2,654 μονάδες με πτώση 1,34% ενώ ο  Nasdaq  στις 6.942 μονάδες με πτώση 1,23%.

Το ενδιαφέρον συνεχίζει να είναι στραμμένο στις εμπορικές συζητήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας καθώς και στις νομισματικές πολιτικές της Fed μετά τα στοιχεία για την ανάπτυξη της αμερικανικής οικονομίας, τα οποία δείχνουν πως παραμένει υπερβολικά δυνατή. Ωστόσο το κλίμα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο από τις εξελίξεις γύρω από τις τεχνολογικές μετοχές, οι οποίες συνεχίζουν να υποχωρούν, κυρίως λόγω της πτώσης της Apple (-2,96%).

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη η Wall Street θα παραμείνει κλειστή λόγο της εορτής της ημέρας των Ευχαριστιών, ενώ και την Παρασκευή η συνεδρίαση θα είναι μικρότερης διάρκειας.