ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, για τρίτη συνεχή συνεδρίαση, εν αναμονή της ανακοίνωσης οικονομικών στοιχείων που θα δώσουν περισσότερες ενδείξεις για την πορεία που θα ακολουθήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για τα επιτόκια.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 0,1% στις 10:12 ώρα Ελλάδας, με τις μετοχές των μεταλλευτικών εταιριών να υποχωρούν κατά 1,3%.
Η προσοχή των επενδυτών θα επικεντρωθεί στα στοιχεία για το οικονομικό κλίμα και την ανεργία στην ευρωζώνη που ανακοινώνονται αργότερα σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων. Οι κινήσεις της εβδομάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανησυχία της Ρωσίας από μέτρα της Εσθονίας που επηρεάζουν τη ναυσιπλοΐα στη Βαλτική
- Danone: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις οι πωλήσεις α’ τριμήνου – Όφελος από την στροφή στην υγιεινή διατροφή
- ΑΑΔΕ: Στις 25/4 η αυτόματη υποβολή των προσυμπληρωμένων δηλώσεων – Εκπτώσεις φόρου για έγκαιρη υποβολή
- Μαρινάκης: Φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ – Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι έκτακτα
