• WorldChampion Jet

    WorldChampion Jet

    Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Summer Edition

    Σαλπάρουμε για Κυκλάδες με το Worldchampion Jet!

    • NewsRoom

    Με το Worldchampion Jet είσαι και εσύ Jet!

    Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, αμμουδιά και φυσικά διακοπές στα ελληνικά νησιά. Κρυστάλλινα νερά, χρυσαφί ηλιοβασιλέματα και πεντανόστιμη τοπική κουζίνα καθιστούν τα ελληνικά νησιά «Νο 1» προορισμό κάθε καλοκαίρι για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

    Το απέραντο γαλάζιο, η άγρια ομορφιά της φύσης και τα γραφικά σοκάκια των Κυκλάδων μαγεύουν και σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε. Απαραίτητα στοιχεία η καλή παρέα, η διάθεση και το εισιτήριο για τον αγαπημένο σας προορισμό.

    Και φυσικά το ταξίδι προς το Αιγαίο ξεκινάει πάντα με το Worldchampion Jet της SEAJETS.

    Γιατί ο ταχύτερος δρόμος προς το Αιγαίο είναι αναμφισβήτητα η SEAJETS.

    Διαθέτοντας το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

    Απολαύστε ένα ταξίδι απαράμιλλης ταχύτητας και πολυτέλειας στα ολοκαίνουργια σαλόνια του και μεταβείτε στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων πιο γρήγορα από ποτέ.

    Ο πρωταθλητής κόσμου Worldchampion Jet σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

    • Σύρο σε 1.55’
    • Μύκονο σε 2.35’
    • Νάξο σε 3.25’
    • Ίο σε 4.05’
    • Σαντορίνη σε 4.45’

    Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια. Σε κάθε ταξίδι μπορεί να εξυπηρετήσει 1.310 επιβάτες και 222 οχήματα.

    Ένα από τα μοναδικά στοιχεία και μια ευχάριστη έκπληξη για τους επιβάτες του πλοίου είναι το πρωτοποριακό concept του World Champion.

    Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

    Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το Worldchampion Jet στα ταξίδια του.

    Worldchampion Jet: Πρωταθλητής στην ταχύτητα, πρωταθλητής στην άνεση και την πολυτέλεια

    Και αυτό το καλοκαίρι φτάνετε στους αγαπημένους σας προορισμούς του Αιγαίου, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Και όλα αυτά με τη «σφραγίδα» της SEAJETS.

    Αποστολή της SEAJETS είναι η άνετη, γρήγορη, ασφαλής και αξιόπιστη θαλάσσια μεταφορά για κάθε επιβάτη.

    SEAJETS για να ταξιδεύεις στους αγαπημένους σου προορισμούς στο Αιγαίο.

    SEAJETS για να απολαύσεις το ελληνικό καλοκαίρι που έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

    SEAJETS για να είσαι και εσύ JET!

    Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα seajets.com, καλέστε στο τηλέφωνο 210 710 7 710 ή συμβουλευτείτε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα 

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Summer Edition»