• Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Summer Edition

    Καλοκαιρινή διάθεση, καλή παρέα, SpeedRunner Jet και φύγαμε για Κυκλάδες!

    • NewsRoom

    Ταξίδια με άνεση, πολυτέλεια και ταχύτητα με φόντο το κυκλαδίτικο μπλε!

    Κλείστε για λίγο τα μάτια και ονειρευτείτε πως βρίσκεστε μία απέραντη παραλία. Δίπλα στο κύμα, να ατενίζετε το μπλε του ουρανού που ενώνεται με το μπλε της θάλασσας.

    Να χαλαρώνετε, μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Να απολαμβάνετε ξέγνοιστες καλοκαιρινές στιγμές με την καλύτερη παρέα.

    Πώς θα γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα; Η SEAJETS φροντίζει για αυτό!

    Σας ταξιδεύει καθημερινά στους αγαπημένους σας καλοκαιρινούς προορισμούς με άνεση, ταχύτητα και πολυτέλεια!

    Είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

    Το ταξίδι προς τους αγαπημένoυς σας προορισμούς ξεκινάει με το SpeedRunner Jet, το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή με χωρητικότητα 800 επιβατών και 130 οχημάτων!

    Με καλοκαιρινή διάθεση, καλή παρέα και φυσικά το εισιτήριό σας για το SpeedRunner Jet είστε έτοιμοι να σαλπάρετε!

    Τα δρομολόγια ξεκινούν καθημερινά στις 9:00 από Πειραιά προς:

    • Το πανέμορφο νησί της Μήλου με τις μαγευτικές παραλίες και τα γραφικά καλντερίμια. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται καθημερινά σε 2.35’.
    • Τη Φολέγανδρο, το κυκλαδίτικο νησί που εντυπωσιάζει με την ομορφιά του και γοητεύει με τους ήρεμους ρυθμούς του. Μαγεύει με τις ξεχωριστές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά αλλά και την ανόθευτη αρχιτεκτονική των οικισμών. Ανεξερεύνητη ακόμα από πολλούς, διατηρεί με την ήπια τουριστική ανάπτυξη το μεγαλείο του φυσικού πλούτου και την αυθεντική διασκέδαση σε κάθε γειτονιά. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη & Σάββατο σε 3.45’ και Κάθε Τρίτη, Παρασκευή & Κυριακή σε 6.05’.
    • Την Ίο, το εναλλακτικό νησί των Κυκλάδων που φημίζεται για την διασκέδαση. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή σε 4.10’.
    • Τη Σαντορίνη, το ηφαιστειακό νησί του Αιγαίου που μαγεύει με τη «μαύρη» γη, τους γραφικούς οικισμούς, τα γευστικά κρασιά και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται καθημερινά σε 4.50’.

    SEAJETS για να ταξιδεύεις στους αγαπημένους σου προορισμούς στο Αιγαίο.

    SEAJETS για να απολαύσεις το ελληνικό καλοκαίρι που έχεις ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

    SEAJETS για να είσαι και εσύ JET!

    Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα seajets.com, καλέστε στο τηλέφωνο 210 710 7 710 ή συμβουλευτείτε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα 

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας – Summer Edition»