array(0) {
}
        
    
Menu
6.19%
Τζίρος: 279.23 εκατ.

Intertech: Ποιος είναι ο Σπύρος Γιαμάς που απέκτησε το 56,9%

ΔΕΘ 2023

ΔΕΗ myEnergy HeatPump και για τις επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής πολιτικής της, η ΔΕΗ επικεντρώνεται στις ανάγκες της μικρό-μεσαίας επιχείρηση και του ελεύθερου επιχειρηματία.

Έχει ετοιμάσει ολοκληρωμένες προτάσεις ενεργειακών λύσεων για την επιχείρησή τους και τους περιμένει στη ΔΕΘ για να παρουσιάσει λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, πράσινα προϊόντα, οφέλη υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης.

1

Με ειδικές λύσεις για τον επαγγελματία, η ΔΕΗ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων προφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια και νέες υπηρεσίες, ενώ παρουσιάζει ολοκληρωμένες λύσεις για πράσινη κατανάλωση ενέργειας, μεγαλύτερη εξοικονόμηση και αυτονομία.

Το ειδικό πρόγραμμα ΔΕΗ myEnergy HeatPump προωθεί τη λύση εγκατάστασης αντλιών θερμότητας και στις επιχειρήσεις.

Μπορούν έτσι να πετύχουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70%, μείωση του κόστους θέρμανσης έως και 54% σε σχέση με τα συμβατικά καύσιμα, αύξηση της ενεργειακής απόδοσης και μηδενισμό των εκπομπών CO2 με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας GreenPass.

Επίσης επιτυγχάνεται μικρός χρόνος απόσβεσης της επένδυσης, και αυτονομία θέρμανσης.

Το σύστημα αντλίας θερμότητας έχει το μεγαλύτερο συντελεστή απόδοσης σε σύγκριση με τα υπόλοιπα συμβατικά συστήματα θέρμανσης (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) (COP 4-5), δηλαδή καταναλώνοντας 1kW ηλεκτρικής ενέργειας, παράγονται 5kW θερμικής ενέργειας. Έτσι επιτυγχάνεται η οικονομικότερη λειτουργία σε σχέση με όλα τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι το φιλικότερο προς το περιβάλλον σύστημα θέρμανσης μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, ενώ ταυτόχρονα έχουν τη μεγαλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με τον λέβητα πετρελαίου και αερίου, έχει τον καλύτερο βαθμό απόδοσης καθώς η 1 kWh ενέργειας μετατρέπεται σε 3 έως 5 kWh θέρμανσης ενώ η 1 kWh πετρελαίου μετατρέπεται σε 0,8 kWh θέρμανσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι συσκευές θέρμανσης βασισμένες στην τεχνολογία που επιτρέπει να μεταφέρουμε ενέργεια από έναν χώρο χαμηλής θερμοκρασίας σε έναν χώρο υψηλότερης θερμοκρασίας.

Η ΔΕΗ προσφέρει ολοκληρωμένη λύση απόκτησης του αποδοτικότερου συστήματος θέρμανσης & ψύξης:

Εξατομικευμένες προτάσεις για τον τύπο αντλίας που ταιριάζει στο σπίτι ή τη επιχείρηση, καθώς και τα αναμενόμενα οικονομικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη μέσω της ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής

Οικονομοτεχνικές προτάσεις από τους συνεργάτες της ΔΕΗ, Daikin και LG Electronics

Επιβράβευση 500€, ως κίνητρο εξοικονόμησης ενέργειας, για την αγορά αντλίας θερμότητας με την ενεργοποίηση προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με Intralot και Optima, ο παφ πουφ Δουζόγλου και ο Λίνκολν, οι νέες business της εφοπλίστριας, ποιοι τραπεζίτες πήγαν στον Στουρνάρα, τα SMS Παπασταύρου και τι γύρευε ο Παπαδημητρίου στο Κολωνάκι (φωτό)
Χρηματιστήριο: Eurobank, Πειραιώς, ΜΥΤΙΛ και ΔΕΗ οδηγούν την αγορά πάνω από τις 1550 μονάδες
RWE-ΔΕΗ: Ανεβάζουν τον πήχη – Στα 1,5 GW τα κοινά φωτοβολταϊκά
ΔΕΗ – RWE: Κατασκευάζουν νέο φωτοβολταϊκό ισχύος 567 MWp στην Κεντρική Μακεδονία – Συνολική επένδυση 418 εκατ. ευρώ
J.P. Morgan για ΔΕΗ: Αύξηση της τιμής στόχου – Αγοράστε τη μετοχή
Τρία καυτά ερωτήματα των ξένων – Χειρόφρενο στην παροχολογία ελέω εμπορικού πολέμου  
Τι θα κάνουν οι αγορές με βάση τον VIX S&P 500, τα σοφά λόγια Μπάφετ, τα μπόνους στον ΟΠΑΠ, οι νέες αρμοδιότητες Χατζηδάκη, γιατί πήγε ο Καρατζάς στον Πιερ, και η οργή του ΚΜ με την πλατινομαλλούσα βουλευτή
Έρχεται σκοτοδίνη και όποιος αντέξει – Τι κάνουμε τώρα στο Χρηματιστήριο;
Άμεση Ανάλυση: Τι συμβαίνει με Optima, ΔΕΗ, Ελλάκτωρ, Meta, ORACLE, Exxon Mobil
Μητσοτάκης: Θα παλέψουμε να βγούμε όσο πιο αλώβητοι γίνεται από τους δασμούς Τραμπ – Στη ΔΕΘ η στήριξη στα Σώματα Ασφαλείας