Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στις 21:40, το Σπίτι με το MEGA υποδέχεται τον Γιώργο Κατσαρό.
Ο μεγάλος μαέστρος του ελληνικού πενταγράμμου και διεθνώς αναγνωρισμένος σολίστας του σαξοφώνου, ετοίμασε, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA, ένα νοσταλγικό, μελωδικό ταξίδι.
Ο Γιώργος Κατσαρός παρουσιάζει αξέχαστες επιτυχίες του από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και την ασπρόμαυρη τηλεόραση, ατμοσφαιρικές διασκευές από το διεθνές ρεπερτόριο, καθώς και ολοκαίνουργιες συνθέσεις του.
Δίπλα του θα βρεθούν η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ερμηνεύει ακυκλοφόρητα τραγούδια του Γιώργου Κατσαρού σε στίχους του Μίμη Φωτόπουλου, η TEREZA, ο Μέμος Μπεγνής και η Τάνια Τρύπη.
Special guests, ο Μίμης Πλέσσας και ο Κώστας Χατζής.
Τη βραδιά παρουσιάζει ο Γιώργος Πολυχρονίου.
Ο Γιώργος Κατσαρός έρχεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στο Σπίτι με το MEGA για μία βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, με τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα.
Δείτε το trailer:
Διαβάστε επίσης:
Τηλεθέαση: Σημαντικές νίκες για το MEGA
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο MEGA έκαναν οι τηλεθεατές
Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό και έσπασε την καραντίνα του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΤΑ.ΣΥ: Εγκρίθηκε το έργο της αναβάθμισης της γέφυρας Πουλόπουλου, ύψους άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ
- ΑΒΑΞ: Ξεκινά την επέκταση των εγκαταστάσεων της Παπαστράτος
- Digital Realty – Vodafone Ελλάδας: Στρατηγική Συνεργασία στην Κρήτη για την Ενίσχυση της Ψηφιακής Συνδεσιμότητας
- Βουλή -προανακριτική: Σε φυσικό δικαστή ο Τριαντόπουλος – Υπερψηφίστηκε το πόρισμα της ΝΔ
