ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία θα εντείνει τους ελέγχους στα σύνορά της, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την αύξηση των κρουσμάτων της Covid-19, ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι TF1.
«Θα τους ενισχύσουμε (σ.σ. τους ελέγχους) με πολλαπλά μέσα», είπε και πρόσθεσε ότι τα μέτρα θα συγκεκριμενοποιηθούν εντός των επόμενων 24-48 ωρών.
Σύμφωνα με τη γαλλική κυβέρνηση, η αναμνηστική δόση του εμβολίου θα είναι διαθέσιμη για όλους τους ενήλικους, ενώ θα επιβληθούν αυστηρότεροι κανόνες σε ό,τι αφορά τη χρήση μάσκας και θα ενταθούν οι έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμού/νόσησης ώστε να αναχαιτιστεί το πέμπτο κύμα της πανδημίας που απειλεί να υποσκάψει την οικονομική ανάκαμψη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μπόρις Τζόνσον: Η Γαλλία να παίρνει πίσω τους μετανάστες που φτάνουν μέσω Μάγχης
Πορτογαλία: Eπιβάλλει εκ νέου περιορισμούς κατά της Covid-19 μπροστά στην αύξηση των κρουσμάτων
ΠΟΥ για Covid-19: Τουλάχιστον 500.000 άνθρωποι σώθηκαν από θάνατο λόγω των εμβολίων στην Ευρώπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης για δασμούς: Μικρή η έκθεση της Ελλάδας σε πρώτο επίπεδο – Τι είπε για 13ο και 14ο μισθό
- Moody’s: Ιρλανδία, Σλοβακία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία και Αυστρία, οι χώρες που θα πληγούν περισσότερο από τους δασμούς Τραμπ
- Σοκ στους δρόμους: 1 στους 2 οδηγεί με το κινητό στο χέρι – Πόσοι επέτρεψαν οδήγηση σε ανήλικο – mononewsTV
- Πεσκόφ: Παρακολουθούμε «πολύ στενά» την πτώση των τιμών του πετρελαίου
