ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποστάσεις από τα σενάρια που τον θέλουν να φλερτάρει πολιτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα πήρε, για πρώτη φορά τόσο εμφατικά, την Τετάρτη, ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο πρώην πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στη «σημερινή του μορφή».
«Κλείνω την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ όπως είναι σήμερα, εκτός και αν αλλάξει», είπε, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης και σχετικά με το ενδεχόμενο να δεχθεί πίσω στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησαν, δήλωσε ότι δεν μπορούμε να τους βάλουμε όλους στην ίδια κατηγορία.
Αναφερόμενος στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι δεν διεκδικεί τη ρεβάνς, αλλά θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει.
«Ποτέ δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Δημοκρατία», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, σημειώνοντας ότι και ο ίδιος ποτέ δεν εξέλαβε το ΠΑΣΟΚ ως ιδιοκτησία του.
Όπως ανέφερε, σέβεται όλους τους συνυποψηφίους του και θέλει να συνεργαστεί μαζί τους την επόμενη μέρα των διαδικασιών από όποιο μετερίζι. «Θέλω και θα αγωνιστώ να βγει πρωθυπουργός από την παράταξή μας», υπογράμμισε.
Διαβάστε επίσης
Πολωνία: Ασύμβατη με το Σύνταγμα της χώρας η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Μάριο Ντράγκι: Παρουσίασε το «σούπερ πράσινο πάσο»
Σταμπουλίδης: Μέσα από το ΤΑΙΠΕΔ θα αναβαθμιστούν οι υποδομές υγείας της Ελλάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Axios: Ο Λευκός Οίκος εξετάζει να αρχίσει έμμεσες συνομιλίες με το Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Accor, Invel Real Estate, PRODEA: Επεσαν οι υπογραφές για το ξενοδοχείο Bellevue Cortina d’Ampezzo, στους Δολομίτες
- Θεσσαλονίκη: Το δις εξαμαρτείν για γιατρό Δημόσιου νοσοκομείου – Συνελήφθη για φακελάκι – Είχε καταδικαστεί για το ίδιο αδίκημα !
- Ρωσία: Βασικός διαπραγματευτής του Πούτιν για τις επενδύσεις αναμένεται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ
