ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από 1,15 ευρώ/λίτρο θα ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης στις 15 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων Αττικής.
Μιλώντας στον ANT1, ο Νίκος Παπαγεωργίου είπε ότι γίνονται διαπραγματεύσεις για την τιμή στα ορεινά και απομακρυσμένα χωριά, όπου εκτίμησε ότι η τιμή θα ξεκινήσει από 1,25 – 1,28 το λίτρο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα τηλεφώνημα για προπαραγγελίες είναι μειωμένα κατά 80%.
Οι επαγγελματίες του χώρου ζητούν από την κυβέρνηση μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς ο φόρος αυτήν τη στιγμή αναλογεί στο 60-65% της τιμής του.
Ζητούν μείωση, έστω και παροδική για τη χειμερινή περίοδο, ώστε αφενός να γίνει προσιτό στους καταναλωτές, αφετέρου να επιβιώσουν τα πρατήρια και οι υπάλληλοί τους.
Διαβάστε ακόμη:
Χρονιά ρεκόρ το 2021 για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας-Τι σημαίνει η έκπτωση 15% και οι πρώτες αντιδράσεις της αγοράς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα επίθεση Τραμπ σε Πάουελ: Αν του το ζητήσω θα φύγει – Παίζει πολιτικά παιχνίδια
- Παρίσι: Θετικές οι επαφές ΗΠΑ-Ευρωπαίων για την Ουκρανία
- Citi: Γιατί βλέπει την τιμή του χρυσού στα 3.500 δολάρια μέσα σε τρεις μήνες
- Μητσοτάκης: Χαμογελαστός στο πλοίο της γραμμής προς Τήνο για τις πασχαλινές διακοπές (φωτογραφίες)
