• Fashion

    Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο από ατόφιο χρυσάφι αξίας 1,8 εκατ. δολ. ποιος θα το αγοράσει; (video)

    • NewsRoom
    xmass


    Με βάρος 19 κιλά, ύψος 2 μέτρα, περίπου 60 στολίδια σε σχήμα καρδιάς και μία ολόχρυση φαρδια κορδέλα, το εκθαμβωτικό χριστουγεννιάτικο δένδρο από ατόφιο χρυσάφι διατίθεται προς πώληση στο διάσημο κοσμηματοπωλείο Ginza Tanaka, στο κέντρο του Τόκιο. Η τιμή του 1,8 εκατ. δολάρια.

    “Φτιάξαμε αυτό το χρυσό χριστουγεννιάτικο δένδρο με την ελπίδα ότι θα παραπέμπει σε ένα λαμπερό και εύρωστο μέλλον όπως ο χρυσός που σβήνει τις δυσάρεστες ειδήσεις”, δήλωσε ο διευθυντής του καταστήματος Τακαχίρο ‘Ιτο.

    Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο έχει παράδοση στην κατασκευή χριστουγεννιάτικων δένδρων και εντυπωσιακών δώρων από χρυσό. Το 2006 είχε φτιάξει ένα κουνιστό αλογάκι από χρυσό 24 καρατίων για τον νεογέννητο πρίγκιπα της Ιαπωνίας Χισαχίτο. “Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε άλλο δώρο για να γιορτάσουμε τη γέννηση του πρώτου πρίγκιπα της Ιαπωνίας τα τελευταία 41 χρόνια”, είπε πει τότε ο επικεφαλής του καταστήματος, δείχνοντας με καμάρι το δώρο που είχε περίoπτη θέση στη βιτρίνα του καταστήματος.

    Η πριγκίπισσα Κίκο, σύζυγος του πρίγκιπα Ακισίτο, δεύτερου γιου του αυτοκράτορα Ακιχίτο, γέννησε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2006 τον πρίγκιπα Χισαχίτο.

    Υπενθυμίζεται, ότι ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει ακι πέρυσι, όπου ένα κοσμηματοπωλείο είχε σχεδιάσει ένα ολόχρυσο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο κόστιζε 4.3 εκατ. δολάρια! Το αν πουλήθηκε βέβαια παραμένει άγνωστο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black Friday: Η αγοραστική μανία με εξωφρενικές εκπτώσεις έρχεται στην Ελλάδα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday ala Greca : Το φιάσκο με τις… δήθεν εκπτώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mannequin challenge: Αντέχετε να το δείτε; Αυτό είναι το πιο «καυτό» βίντεο που έχετε δει (video)



    ΣΧΟΛΙΑ