• City Stories

    Euroleague: Ώρα αποδείξεων για τους αιώνιους – Χωρίς Γκίστ και Τζέιμς ο ΠΑΟ – Πάνοπλος ο Ολυμπιακός

    • NewsRoom
    OSFP-PAO


    Ένα ακόμη ντέρμπι αιωνίων θα παιχτεί απόψε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Σύμφωνα μάλιστα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί ήδη από την αρχή της εβδομάδας.

    Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της Novasports 2 αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, γιατί μεταξύ άλλων η νίκη είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

    Επισημαίνουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στο ρόστερ του τον Αμερικανό φόργουορντ, Γκιστ, ο οποίος αναμφίβολα είναι πολύ σημαντικός παίκτης για το “τριφύλλι”, αλλά θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο καλείται να ξεπεράσει η ομάδα του Πειραιά.

    Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να επιτύχει τη δεύτερη νίκη για φέτος επί του αιώνιου αντιπάλου. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του χθες αναφερόμενος στο αν το σημερινό ματς μοιάζει με εκείνο του πρωταθλήματος, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Καμία ομοιότητα δεν υπάρχει, παρά μόνο στα ονόματα. Είναι παιχνίδι Ευρωλίγκας, με μία πολύ καλή ομάδα που θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, γιατί παίζει πολύ καλά τελευταία και κερδίζει εύκολα εκεί. Εκτός έδρας χάνει δύσκολα και μάλιστα παιχνίδια που θα μπορούσε να έχει πάρει. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να κάνουμε το παιχνίδι μας”. 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παναθηναϊκός: «Ταύρος» ο Gist – Χάνει Ολυμπιακό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε το τόπι – Χωρίς πρωταθλήματα και αυτό το Σαββατοκύριακο η χώρα μας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Michael Schumacher: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του – Πισωγύρισμα η αρχική αισιοδοξία του Brawn

     



    ΣΧΟΛΙΑ