Όσοι αγαπούν το ψάρι θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή. Όσοι δεν το προτιμούν, θα το αγαπήσουν μέσα από αυτή.

Μία νέα, ιδιαίτερη συνταγή με άρωμα Ελλάδας ετοιμάζει σήμερα ο Γιώργος Τσούλης, για όλους εκείνους που αγαπούν το ψάρι και ιδιαίτερα τον μπακαλιάρο, αλλά και για όσους δυσκολεύονται να το απολαύσουν. Κεφτέδες μπακαλιάρου, λοιπόν, ένα πιάτο που θα κερδίσει τους πάντες!

#tsoulotip: Μπορούμε να βάλουμε ό,τι λευκό ψάρι θέλουμε.

Υλικά

250 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου

100 γρ. φρυγανιά

1 κρεμμυδάκι, φρέσκο, ψιλοκομμένο

1 μεγάλη πατάτα, βρασμένη

1 λεμόνι, χυμό και ξύσμα

1 κύβο κλασσικό λαχανικών

½ άνηθο, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Για το πανάρισμα:

Αλεύρι

Για το τηγάνισμα:

Ηλιέλαιο

Για το σερβίρισμα:

Tartar sauce

Εκτέλεση

Βράζουμε την πατάτα σε μια κατσαρόλα. Μόλις βράσει, την ρίχνουμε σε ένα μίξερ μαζί με τη φρυγανία, τον άνηθο, το κρεμμυδάκι, τον κύβο κλασσικό λαχανικών, το ξύσμα και το χυμό από το 1 λεμόνι.

Χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει σφιχτό.

Ψιλοκόβουμε το φιλέτο μπακαλιάρου σε πολύ μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε το μείγμα του μίξερ σε ένα μπολ μαζί με τα κομματάκια μπακαλιάρου.

Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.

Πηγή: giorgostsoulis.com

Διαβάστε ακόμη:

Η πολίτικη συνταγή που θα σας μείνει αξέχαστη: Μοσχάρι γιαουρτλού

Η γαλλική συνταγή του καλοκαιριού που θα λατρέψουμε: Ρατατούι με λαχανικά

Η συνταγή του Άκη για να γλείφετε τα δάχτυλά σας: Λαζάνια με λαχανικά

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση