ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πού θα πάει η Intrakat, o δυνατός τζίρος της ΓΕΚ, τι συμβαίνει με τον Φέσσα, το τετ α τετ Μεγάλου – Πετραλιά, η κρίσιμη ημέρα για Σκλαβενίτη, τι συμβαίνει στο Ελληνικό, τα δίδυμα του Λούτον και η καλή -πλατινομαλλούσα- συνεργάτης του υπουργού
Μία συνταγή που μυρίζει μαμά στο πιάτο μας
Ένα κλασσικό και αγαπημένο φαγητό ετοιμάζει σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης, που μας δείχνει την εύκολη συνταγή για παραδοσιακό μπριάμ. Ένα πιάτο με λαχανικά εποχής, που πάντοτε απολαμβάνουμε.
Δοκιμάστε το!
Υλικά
2 πατάτες
1 μελιτζάνα
2 καρότα
2 κολοκυθάκια
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
400 γρ. ντομάτες
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
100 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.γ. μέλι
Για το σερβίρισμα
φέτα
ρίγανη
ελαιόλαδο
πιπέρι
ψωμί
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Κόβουμε τις πατάτες και τη μελιτζάνα σε φέτες 1 εκ., τα καρότα και τα κολοκύθια σε μισοφέγγαρα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Κόβουμε τις πιπεριές σε κομμάτια και τις βάζουμε στο μπολ.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε τέσσερα κομμάτια και χωρίζουμε τις φλούδες του. Τα βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα λαχανικά. Προσθέτουμε τα σκόρδα ψιλοκομμένα και τα αφήνουμε στην άκρη.
Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.
Πηγή: akispetretzikis.com
Διαβάστε ακόμη:
Η συνταγή που θα ξετρελάνει τη γεύση σας: Ριζότο με φρούτα του δάσους
Το γιουβέτσι του καλοκαιριού με γαρίδες – Η ενδιαφέρουσα συνταγή του Άκη Πετρετζίκη
Ένα πιάτο που «μυρίζει» παράδοση: Πολίτικα γεμιστά με ρύζι
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Marc Benioff (CEO Salesforce): «Όχι» στην πώληση του Τime στον όμιλο Ant1
- International Chamber of Shipping: Νέος Γενικός Γραμματέας ο Θωμάς Α. Καζάκος
- Αυτοδιαχείριση: Πάνω από 13 εκατ. ευρώ μοιράζει για τα πνευματικά δικαιώματα
- Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ: Περισσότερες από 65.000 αιτήσεις υποβλήθηκαν στον πρώτο κύκλο