ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε άμεση αναδιάταξη του επιχειρησιακού σχεδίου της προχωρά η ΕΛΑΣ για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά και την ενίσχυση της αστυνόμευσης, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στις δύο συσκέψεις που συγκάλεσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στις οποίες συμμετείχαν πολλοί αξιωματικοί από διάφορες Υπηρεσίες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενισχύεται το δίκτυο πληροφοριών και ερευνών της Αστυνομίας, ενώ επικαιροποιείται η χαρτογράφηση των ενεργών εγκληματικών ομάδων, με ονόματα και διευθύνσεις, με βάση και το πόρισμα που παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα.
Έτσι, από αύριο το πρωί μπαίνει σε εφαρμογή το αναθεωρημένο επιχειρησιακό πλάνο για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.
Σημειώνεται, ότι χθες (Δευτέρα) το βράδυ πραγματοποιήθηκαν αιφνιδιαστικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου, στην εποχή που ξεκινά μετά την πανδημία, ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών με αστυνομική παρουσία και περιπολίες, με ευέλικτες ομάδες, ειδικά σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός πολιτών. Οι περιπολίες θα γίνονται από την ΔΙΑΣ, τη Δράση και την ΟΠΚΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ξενοδοχείο στην Κρήτη, η Ναταλία Στράφτη της Grivalia και τα παράξενα μιας αγοραπωλησίας
- Δεν αλλάζει τον σχεδιασμό του ο Μητσοτάκης: Ανακοινώσεις στη ΔΕΘ, κάλπες το 2027 και… τον Μάιο στις ΗΠΑ
- Ο Τραμπ, η αξέχαστη Τρας και το status των αμερικανικών treasuries
- Η Πελώνη και ο ΚΜ, οι εκπλήξεις σε METLEN και Alter Ego, η Grivalia, η κ. Στράφτη και ένας περίεργος διαγωνισμός, ποιοι πήγαν στο κάλεσμα του Πιέρ, και το exclusive lunch της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη
