ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Δευτέρας η 44χρονη γυναίκα από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση, μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca.
Η γυναίκα ήταν εγκεφαλικά νεκρή, όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί στην οικογένειά της, ενώ θα προχωρούσαν στην αποσύνδεσή της από τα μηχανήματα, όπως και έγινε σήμερα.
Σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη και όπως μεταδίδει το zarpanews, λίγο μετά τις 10:30 ανακοινώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.
Όπως είπε στο zarpanews ο κ. Χαλκιαδάκης, η οικογένεια της άτυχης Γλυκερίας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ η μητέρα της, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο παιδί της.
Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στις 6 Μαΐου ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.
Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.
Στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και έτσι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 34χρονης – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca
Πύργος: 34χρονη υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό – Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca
AstraZeneca: Ποιες είναι οι 5 περιπτώσεις θρόμβωσης με θρομβοπενία στην Ελλάδα μετά το εμβόλιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια της S&P – Ελπίδες & αγωνία για την αναβάθμιση στη σκιά του Τραμπ
- Helleniq Energy: Επόμενη χώρα ανάπτυξης στις ΑΠΕ η Βουλγαρία- Επενδύσεις 4 δισ. στην πενταετία
- Τι συζητούν στο ΜΜ για εκλογικό νόμο, οι hot μετοχές του Κόκκαλη, οι ψίθυροι για Holterman-Τζίγγερ-Alpha Bank, o νέος παίκτης στις τράπεζες, πόσο πούλησε το σπίτι της η Σοφία (τέως Κούστα) και ένα quiz με εφοπλιστικούς τσακωμούς
- Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Αpple, JPMorgan, χρυσό και πετρέλαιο
