ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) Γιάννης Ρέτσος, στο πλαίσιο της σημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας, δήλωσε ότι ο χώρος του τουρισμού, είναι έτοιμος να υποδεχτεί με ασφάλεια τους επισκέπτες που πρόκειται να έρθουν στην Ελλάδα.
Στην παρέμβαση του ο κ. Ρέτσος τόνισε ότι ο στόχος ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων για φέτος, είναι να λειτουργήσουν με ασφάλεια προστατεύοντας το “brand” της χώρας.
Αφού επισήμανε ότι ελληνικός τουρισμός θα ξεπεράσει και την παρούσα δύσκολη συγκυρία προσέθεσε ότι η εξέλιξη των τουριστικών μεγεθών στην Ελλάδα, πέι χέρι- χέρι με την εξέλιξη των δεδομένων της πανδημίας. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Ρέτσος τόνισε πως κάθε πρόβλεψη για τουριστικά μεγέθη είναι παρακινδυνευμένη.
Διαβάστε ακόμα:
ΕΕ: Ανοίγει τα σύνορα στους πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BofΑ: Η τιμή του iPhone θα αυξανόταν κατά 90% αν κατασκευαζόταν αποκλειστικά στις ΗΠΑ
- Μακρόν: η Γαλλία θα μπορούσε να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης τον Ιούνιο
- Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν την εθνική κυριαρχία του Παναμά επί της Διώρυγας του Παναμά
- F1 χωρίς προσπεράσματα: Φταίει η Σουζούκα ή τα λάστιχα;
