ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από αύριο Τετάρτη 5/5 έως το Σάββατο 8/5 θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν self test από τα φαρμακεία οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και το διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητών που κάνουν πρακτική άσκηση.
Το δεύτερο τεστ μαθητών και εκπαιδευτικών για την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 10/5.
Οι υπόλοιπες ομάδες δικαιούχων (δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι) θα λάβουν το επόμενο self test από Δευτέρα 10/5 και θα μπορούν να το πραγματοποιήσουν και να το δηλώσουν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Η προμήθεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) πραγματοποιείται δωρεάν από τα φαρμακεία με την επίδειξη του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και της αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου ταυτοποίησης. Εναλλακτικά του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) οι εργαζόμενοι δύνανται να επιλέξουν τη διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) από επαγγελματία υγείας είτε δωρεάν σε δημόσια δομή στην οποία παρέχεται η σχετική δυνατότητα είτε με δική τους επιβάρυνσή σε ιδιωτική δομή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκη, μην κάνεις βήμα πίσω με τους ταξιτζήδες – Η εποχή του Θύμιου και των Σταμουλοκολλάδων πέρασε
- Σε τεντωμένο σχοινί το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Οι τουρκικές αντιδράσεις και τι θα αποφασίσει το ΚΥΣΕΑ
- Κτηματολόγιο: Οι 350.000 εκκρεμότητες, η ψηφιοποίηση και τα στοιχήματα μέχρι τέλος του 2025
- Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον σουλτάνο του Ομάν για τον επόμενο γύρο συνομιλιών με το Ιράν
