array(0) {
}
        
    
Menu
-0%
Τζίρος: 52.94 εκατ.

Πυρηνική Ενέργεια: Ρωσία και Κίνα επιδιώκουν συνεργασία με τον μεγαλύτερο παραγωγό ουρανίου της Αφρικής

Life & Style

MasterChef: Πού και πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός (video)

Comments

Μετά την επιστροφή τεσσάρων παικτών, αλλά και τη χθεσινή αποχώρηση της Μαρίας στο MasterChef, πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από την τελική 10άδα του διαγωνισμού.

Μπορεί να απέχουμε ακόμα αρκετές εβδομάδες για τον μεγάλο τελικό, ωστόσο, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες του Happy Day, σε μεγάλο ξενοδοχείο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Εκεί διεξάγονται οι τελικές δοκιμασίες που θα κληθούν να φέρουν εις πέρας οι επίδοξοι MasterChef, ενώ στην τηλεόραση του STAR θα τις παρακολουθήσουμε περίπου στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

«Αυτές τις μέρες γυρίζεται ο μεγάλος τελικός του MasterChef, έχει προχωρήσει τόσο πολύ το πράγμα και έχουμε φτάσει στην τριάδα. Νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στον τελικό, αλλά δεν θα σας πω τριάδα ή πεντάδα, θα σας δώσω spoiler για ημερομηνία τελικού, τοποθεσία τελικού γιατί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βγαίνουν εκτός συνόρων Αττικής και πάνε Χαλκιδική. Ο τελικός θα γίνει σε πολύ μεγάλο ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής», δήλωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής, Τίνα Μεσσαροπούλου.

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Ο τελικός γυρίζεται τώρα, αλλά πότε θα τον δούμε; Θα τον δούμε τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου, νωρίτερα απ’ ότι συνήθως γιατί λόγω του Euro όλα τα προγράμματα και όλα τα ριάλιτι θα τελειώσουν πολύ νωρίτερα. Ο τελικός θα προβληθεί καθημερινή. Θα γυριστεί ολόκληρος, εκτός από το αποτέλεσμα το τελικό που θα ανακοινωθεί live».

https://www.youtube.com/watch?v=Hfd24HV-yPc

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση – «Δεν θέλω να γίνω Σαλαγκούδη» (video)

GNTM: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της Βίκυς Καγιά; (video)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα πρώτα μοναχικά γενέθλια χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρηνική Ενέργεια: Ρωσία και Κίνα επιδιώκουν συνεργασία με τον μεγαλύτερο παραγωγό ουρανίου της Αφρικής
ΗΠΑ για ReArm Europe: Μην αποκλείσετε τις αμερικανικές εταιρείες από τα εξοπλιστικά
Kίνημα Δημοκρατίας: Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και η παράκτια αλιεία
Λυκουρέζος: Δε με φοβίζει ο θάνατος, αλλά η διαδρομή προς αυτόν – Η ευθύνη μας απέναντι στον εαυτό μας
ΗΠΑ: Ο Βουλευτής που μιλούσε συνεχόμενα 25 ώρες κατά του Τραμπ στην Γερουσία
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Είναι κωμικοτραγικό να θεωρούμε προσβλητική μια εικόνα τοκετού» – Τι συνέβη
Φάμελλος: Ασφαλής χώρα δεν γίνεται χωρίς ισχυρή κοινωνία, ισχυρή οικονομία και ισχυρή δημοκρατία
Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα μειώνοντας τους φόρους και τις εισφορές
Washington Post: Οι ΗΠΑ εξετάζουν πόσο θα κόστιζε η απόκτηση της Γροιλανδίας
ΤτΕ: Μειώθηκαν τα επιτόκια σε καταθέσεις και δάνεια τον Φεβρουάριο