ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 8.864 περιστατικά κορονοϊού και 316 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 146.728 διαγνωστικά τεστ, το 6% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες, το ανάλογο ποσοστό ήταν 5,5%.
Το περασμένο εικοσιτετράωρο τα περιστατικά ήταν 12.694, με 251 θανάτους. Από την αρχή της πανδημίας Covid-19, στην Ιταλία έχασαν την ζωή τους 117.243 άνθρωποι. Την μάχη κατά του ιού, έχασαν, έως τώρα, 358 γιατροί.
Στις ιταλικές μονάδες εντατικής θεραπείας, τέλος, σήμερα βρίσκονται 67 λιγότεροι ασθενείς, σε σχέση με την χθεσινή ημέρα. Στους νοσοκομειακούς θαλάμους, όμως, είναι 94 περισσότεροι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 27o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης // 6-16/3/2025 – Ειδική προβολή: L’eclairage revient
- Εγκρίθηκε η κοινή απόκτηση της Audiomax από United Media και Paxana που ελέγχει η Βαρδιάννα Βαρδινογιάννη
- Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Ζαχαράκη – Ιερώνυμου: Στο τραπέζι η πρόταση της Αρχιεπισκοπής για τη φοιτητική στέγη
- Αυγερινοπούλου: Πρέπει να αποσοβήσουμε τον κίνδυνο από το λεοντόψαρο στη Μεσόγειο
