ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ – και θα είναι πολύ λαμπερό», φέρεται να διαβεβαίωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για την προοπτική τέλους της πανδημίας, με την πρόοδο των εμβολιασμών.
«Σε αυτόν τον δρόμο σας παρακαλώ να συμμετάσχετε», δήλωσε η Καγκελάριος απευθυνόμενη στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) και επανέλαβε ότι ο εμβολιασμός είναι η διέξοδος από την κρίση. Τόνισε δε ότι όσο λιγότερα είναι τα κρούσματα του κορονοϊού τόσο πιο γρήγορα θα έχει αποτέλεσμα η διαδικασία ανοσοποίησης του πληθυσμού, ενώ ανέφερε ότι θέλει να αποφευχθεί η υπερφόρτωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.
Μετά το Πάσχα, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, εξήγησε η κυρία Μέρκελ, οι οικογενειακοί γιατροί θα έχουν περισσότερα εμβόλια από τα εμβολιαστικά κέντρα. «Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ – και το φως θα είναι πιο λαμπερό», φέρεται να είπε.
Διαβάστε επίσης:
Μελέτη του ΕΚΠΑ: Πόσο γρήγορα αναπτύσσεται η ανοσία μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού
Ποια η σχέση του κορονοϊού με τον ύπνο – Νέα διεθνής έρευνα απαντά
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα σούπερ μάρκετ «τρώνε» τους μικρούς της αγοράς
- Εξοπλιστικά: Τα αμαρτωλά offsets, τα δώρα των «οπλάδων» και η… συνοικία στην Εκάλη
- Μπάμπης Βωβός και Γιάννης Μαρούλης: Από την κορυφή των κατασκευών στους πλειστηριασμούς
- Τα «ψιλά γράμματα» για τις δηλώσεις ΦΠΑ με το μήνα – Τι προβλέπει η νέα απόφαση Πιτσιλή
