• LIFE&STYLE

    Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να γνωρίζει αυτές τις elegant φίρμες ανδρικών παπουτσιών!

    • NewsRoom


    Η μόδα ήταν ανέκαθεν ο κατ’ εξοχήν τομέας των γυναικών ωστόσο ο σύγχρονος άνδρας που θέλει να δείχνει και να νιώθει ωραίος οφείλει να γνωρίζει τις τελευταίες τάσεις, τους καλύτερους σχεδιαστές και τις πιο αντιπροσωπευτικές φίρμες για ένα δυναμικό στυλ. Διευθύνων σύμβουλος, επιχειρηματίας, τραπεζίτης, υψηλόβαθμο στέλεχος, όποιος και αν είναι, έχει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ρούχων και υποδημάτων. Ειδικά όμως τα παπούτσια αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας του, το οποίο μπορεί εύκολα να απογειώσει το σύνολο που έχει επιλέξει!

    Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες νέες εταιρίες παπουτσιών στην αγορά, που προσφέρουν ακόμα και στον πιο απαιτητικό CEO ιδιαίτερα κομμάτια για μοναδικές εμφανίσεις!

    Jack Erwin

    jack-erwin

    Ξεκίνησε το 2013 και από τότε έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Οι ιδρυτές της Jack Erwin, Ariel Nelson και Lane Gerson, έδωσαν στην εταιρία τα ονόματα των πατέρων τους δηλώνοντας ότι “είναι δύο άνδρες που αγαπούν τα καλά παπούτσια αλλά δεν θα έδιναν ποτέ παραπάνω από 180 ευρώ για ένα ζευγάρι”. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι Jack Erwin ξοδεύοντας το πολύ 200 ευρώ.

    Σε ποιον απευθύνεται: Για άνδρες που θέλουν πραγματικά καλοφτιαγμένα παπούτσια σε λογικές τιμές.

    Τι θα ξοδέψετε: Από 110 ευρώ έως και 180 ευρώ

    Paul Evans

    paul-evans

    Τα Paul Evans απευθύνονται σε άνδρες που θέλουν ναι μεν να εντυπωσιάσουν αλλά με “ταβάνι” τα 500 ευρώ (μάξιμουμ) για ένα όμορφο ζευγάρι παπούτσια. Μπορεί να ακούγονται λίγο πιο ακριβά αλλά η υψηλή ποιότητά τους το αντισταθμίζει!

    Σε ποιον απευθύνεται: Σε κάποιον που του αρέσουν τα πιο ακριβά παπούτσια αλλά μπορεί να διαθέσει γύρω στα 300 με 400 ευρώ.

    Τι θα ξοδέψετε: 300 ευρώ- 360 ευρώ

    New Republic

    new-republic

    Το New Republic είναι μία καλή επιλογή για όσους θέλουν να δείχνουν κομψοί χωρίς να ξοδεύουν πολλά. Σχεδιασμένα από τον Mark McNairy, έχουν φτιαχτεί για να εντυπωσιάζουν παραμένοντας διαχρονικά. Ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η τιμή τους, η οποία δεν ξεπερνά τα 70 ευρώ.

    Σε ποιον απευθύνεται: Σε άνδρες που ψάχνουν κάτι αρκετά οικονομικό αλλά ιδιαίτερα κομψό

    Τι θα ξοδέψετε: 50 – 70 ευρώ

    Wolf & Shepherd

    wolf-and-shepherd

    Ο Justin Schneider που είναι ο ιδρυτής της Wolf & Shepherd, έχει δουλέψει σαν σχεδιαστής στην Adidas και στην New Balance, πριν αποφασίσει να ξεκινήσει μία δική του εταιρία. Η διαφορά είναι ότι ο Justin Schneider κατάλαβε πόσο σημαντική είναι η άνεση ακόμη και όταν θες να φορέσεις πιο καλά παπούτσια!

    Σε ποιον απευθύνεται: Σε όσους θέλουν να φορούν άνετα αλλά πάντα κομψά παπούτσια

    Τι θα ξοδέψετε: 290 -300 ευρώ

    Awl & Sundry

    awl-and-sundry

    Στο Awl & Sundry μπορείς να επιλέξεις το σχήμα, τα υλικά και το χρώμα του παπουτσιού που θες και να το προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα και γούστο! Με τιμές που φτάνουν και τα 450 ευρώ, σίγουρα δεν είναι και τα πιο φθηνά στην αγορά αλλά σίγουρα έχουν προσωπικότητα!

    Σε ποιον απευθύνεται: Σε κάποιον που θέλει κάτι ξεχωριστό

    Τι θα ξοδέψετε: γύρω στα 450 ευρώ

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο μεγάλος πόλεμος Vogue-Fashion Bloggers. Αμοιβές 66.000 ευρώ μόνο για ένα post

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε μυστικά επιτυχίας από τον μεγιστάνα των Zara, Armancio Ortega

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ