• LIFE&STYLE

    «Η Φάρμα»: Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Χατζόπουλος μετά την αποχώρησή του (video)


    Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή «Η Φάρμα» με τους 14 παίκτες να παίρνουν μια πρώτη γεύση, ενώ το Σάββατο έγινε η πρώτη αποχώρηση.

    Οι δύο μονομάχοι, Θανάσης Πάτρας και Παναγιώτης Χατζόπουλος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φέρουν εις πέρας την πρώτη δοκιμασία της «Φάρμας».

    Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις με την κάθε μία να δίνει διαφορετικούς πόντους. Μεταξύ άλλων, είδαμε τον Θανάση Πάτρα και τον Παναγιώτη Χατζόπουλο σε κάρα, ανάμεσα σε άχυρα, με πριόνια στο χέρι και πολλά αντικείμενα που είχαν στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους.

    Στην τελευταία δοκιμασία που έκρινε το αποτέλεσμα, οι δυο τους έπρεπε να μεταφέρουν κουβάδες με νερό και να κρατήσουν την ισορροπία τους. Ο παίκτης που θα γέμιζε πρώτος 50 λίτρα νερό, θα κατάφερνε να αναδειχθεί μεγάλος νικητής.

    Στο τέλος και για λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου, ο Θανάσης Πάτρας κατάφερε να πάρει τη νίκη. Συνεπώς, ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Παναγιώτης Χατζόπουλος.

    Σήμερα το πρωί στο «Πρωινό», ο Παναγιώτης Χατζόπουλος μίλησε για την σύντομη εμπειρία του, αλλά και τους συμπαίκτες του.

    «Είναι πιο ωραία από κοντά η Κυριακή Κατσογρεσάκη, δεν φαίνεται αλλά είναι πιο ωραία. Ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης στα αγωνίσματα. Σαν προσωπικότητες, ο Ιατρόπουλος και ο Τζώρτζογλου, από γυναίκες δεν έχω δει ακόμα κάποια δυναμική.

    Η Μαρία η αγρότισσα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί γενικά σε όλα του, προσπαθεί σε όλα να υπάρχει και να υπερισχύει και δεν τα καταφέρνει, μάλλον το αντίθετο.

    Η Σοφία Παυλίδου είναι απίστευτη μας έφτιαχνε καφέ, μας μαγείρευε το πήρε πολύ ψύχραιμα ότι μπήκε υπηρέτρια και πιστεύω κρατάει μία πισινή», είπε μεταξύ άλλων.

    Δείτε βίντεο:

    Το Πρωινό σχολιάζει τη «Φάρμα»:

    Η πρώτη αποχώρηση:

    Διαβάστε επίσης:

    «Η Φάρμα»: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου

    «Η Φάρμα»: Ποιοι είναι οι 14 παίκτες του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1

    Survivor spoiler: Η ομάδα που χάνει και ο πρώτος υποψήφιος (video)



    ΣΧΟΛΙΑ