ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με την είσοδο στην χώρα φέρεται να «φλερτάρουν» μεγάλα ονόματα του διεθνούς λιανεμπορίου.
Μπορεί αυτή τη στιγμή η ελληνική αγορά να βρίσκεται σε «κωματώδη κατάσταση», ωστόσο φαίνεται πως προσελκύει τα βλέμματα ξένων οίκων που ενδιαφέρονται να διευρύνουν την… ακτίνα δράση τους σε περισσότερες χώρες του κόσμου.
Τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας θέλουν την γαλλική αλυσίδα αθλητικών ειδών Courir να περνάει σύντομα την «πόρτα» της Ελλάδας, ανοίγοντας τα πρώτα καταστήματά της μετά την άρση των περιορισμών.
Άλλες πληροφορίες θέλουν και την ιρλανδική Primark, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον κλάδο της ένδυσης – υπόδησης χαμηλού κόστους από το 1969 να έχει βάλει στο «στόχαστρό» της, την ελληνική αγορά.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Δικαστής έθεσε αμετάκλητα στο αρχείο τη δίωξη σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης για διαφθορά
- ΕΤΑΑ: 1 δισ. στην Ουκρανία για την ανοικοδόμηση του ενεργειακού τομέα
- Ζαχάροβα: Το μητρώο «ξένων επιρροών» δείχνει την «παρανοϊκή σχιζοφρένεια» της Βρετανίας
- Euroleague 2025: Ποια ελληνική ομάδα δείχνει πρωταθλήτρια το AI
