ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αντίδραση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών προκάλεσε η απόφαση για αναστολή της λειτουργίας των λαϊκών αγορών τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική.
Η συγκεκριμένη διάταξη που αφορά στις λαϊκές αγορές θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο (13-14 Φεβρουαρίου).
Σε ανακοίνωση της ομοσπονδίας, που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα, χαρακτηρίζεται ότι ήταν λάθος η απόφαση καθώς «σε ανοικτούς χώρους η μετάδοση είναι πολύ μικρότερη από ότι σε κλειστούς χώρους» ενώ προστίθεται ότι η απόφαση στέλνει το καταναλωτικό κοινό σε χώρους που η μετάδοση είναι μεγαλύτερη.
Η ομοσπονδία ζητάει, άμεσα, συνάντηση με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Επιτροπή Επιδημιολόγων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κινεζική Κεντρική Τράπεζα: Δάνεια συνολικής οικονομικής αξίας 9,78 τρισ. γιουάν εκδόθηκαν στο πρώτο τρίμηνο του 2025
- Λευκός Οίκος: Εξετάζει πάνω από 15 εμπορικές προτάσεις
- Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πήραν τάματα από εικόνα της Παναγίας
- Περού: Ο πρώην πρόεδρος Ουμάλα καταδικάστηκε σε 15ετή κάθειρξη για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας
