Μία λαχταριστή συνταγή, που δεν θα αφήσει ασυγκίνητο κανέναν

Μία καταπληκτική γεύση ετοιμάζει σήμερα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που μας δείχνει τον τρόπο να φτιάξουμε χοιρινά μπριζολάκια με χαλούμι, λαχανικά και μπύρα. Μία υπέροχη συνταγή, που θα λατρέψουν όλοι.

Δοκιμάστε την!

Υλικά

6 χοιρινά μπριζολάκια από λαιμό
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 ξερά κρεμμύδια
4 πιπεριές
200 γρ. ασπρομανίταρα
1 κύβο φρέσκο ζωμό κότας
1 φλ. μπίρα
φρέσκο θυμάρι
πιπέρι
αλάτι
200 γρ. χαλούμι
πουρές πατάτας

Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε φέτες.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα μπριζολάκια και από τις δυο πλευρές.

Τα βγάζουμε σε πιατέλα.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια στο ίδιο λάδι και τα αφήνουμε να μαραθούν.

Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια.

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το θυμάρι.

Ξαναβάζουμε τα μπριζολάκια πάνω στα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε.

Σβήνουμε με τη μπίρα.

Δείτε τη συνέχεια της συνταγής εδώ.

Πηγή: argiro.gr

Διαβάστε ακόμη:

Η υγιεινή και πεντανόστιμη συνταγή για το τραπέζι της Τετάρτης: Γεμιστές τσιπούρες

Μία συνταγή για όλες τις ώρες της ημέρας: Σφουγγάτο με σπανάκι και φέτα

Κεφτεδάκια με φακές, ρεβίθια και σάλτσα ταχινιού: Η νηστίσιμη συνταγή που θα λατρέψετε

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση