array(0) {
}
        
    
Menu
-0.6%
Τζίρος: 168.03 εκατ.

Elon Musk: H εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του, xAI, αγόρασε το X

Media

Στις πρώτες προτιμήσεις του κοινού το «Σπίτι με το MEGA» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Comments

Το «Σπίτι με το MEGA» το αγαπημένο μουσικό ραντεβού των τηλεθεατών, ήταν στις πρώτες προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του μας ταξίδεψε μελωδικά με τον δικό του μοναδικό τρόπο, χαρίζοντας μας σπουδαίες μουσικές στιγμές. Δίπλα του βρέθηκαν οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας και Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ακόμα, ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς, αλλά και η νέα τραγουδίστρια Κατερίνα Παράσχου.

Η εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 11,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Ακόμα, εντυπωσιακή ήταν η απόδοση και στο γυναικείο κοινό 18-44 που κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσης της (slot winner) με ποσοστό 16% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό (STAR: 14,7%, SKAI: 10,2%, ANT1: 9,1%, OPEN: 7,7%, ALPHA: 5,7%).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά μέσο όρο την εκπομπή παρακολούθησαν 427.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 2.646.000 τηλεθεατές.

Η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» δίνει ραντεβού ξανά με τους τηλεθεατές το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21:00. Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου πρωταγωνιστούν σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, γεμάτο επιτυχίες και συγκινήσεις. Συμμετέχει ο Διαμαντής Διονυσίου.

#SpitiMeToMega

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Στην αντεπίθεση η Ελένη – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 1-4/2

Ποιοι είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπήκαν στο Survivor (video)

«Βόμβα» Μπιμπίλα: «Ετοιμάζονται καταγγελίες για 10 άντρες ηθοποιούς» (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Elon Musk: H εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης του, xAI, αγόρασε το X
Λιγότερα Rolex, περισσότερη επιβίωση: Πώς η αμερικανική ύφεση ταρακουνά τα πολυτελή brands
Βασίλισσα Λετίθια: Η γυναίκα που «κατέβηκε από τον θρόνο» για να σταθεί δίπλα στις γυναίκες της Αφρικής
Red Sol: Επαναπροσδιορίζοντας το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου
Επικίνδυνος ο εφησυχασμός: Νέοι κίνδυνοι, νέες αμυντικές δαπάνες, νέα βάρη για την Ελλάδα
«Έπεσαν» οι υπογραφές για τις φοιτητικές εστίες Κρήτης – Πακέτο ΣΔΙΤ χτίζει η ΑΚΤΩΡ
Χρηματιστήριο: Συναλλαγές ρεκόρ πάνω από 160 εκατ. ευρώ στην Metlen σε οκτώ συνεδριάσεις
Στην αγορά για 120 εκατομμύρια βγαίνει η Trastor τον Ιούνιο
Data Centers: Νέα δεδομένα μετά το mega project του Γιώργου Στάσση
Ο Βρυώνης και το κανάλι του Μελισσανίδη, το beef Αρη – Ζωής, ποιο περιοδικό έβαλε λουκέτο, ο big brother του Σκάι