Μία εύκολη συνταγή για σολομό, με μία φανταστική σάλτσα από τυρί κρέμα!

Ένα νόστιμο πιάτο, με όλη τη θρεπτική αξία του ψαριού ετοιμάζει σήμερα για εμάς η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η σεφ μας δείχνει την τέλεια συνταγή για να μαγειρέψουμε πεντανόστιμο σολομό με σάλτσα τυριού.

Δοκιμάστε το!

Υλικά

4 φιλέτα σολομού
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κολοκύθι ψιλοκομμένο
1/2 συσκευασία τυρί κρέμα light
2 κ.σ άνηθο ψιλοκομμένο άνηθο
ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

Για το σολομό με σάλτσα τυριού, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σολομό.

Ψήνουμε 1′ από κάθε πλευρά. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 C για 10′.

Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το κολοκύθι.

Τα σοτάρουμε ανακατεύοντας.

Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ελάχιστο νερό να αραιώσει λίγο η σάλτσα τυριού.

Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 2′.

Προσθέτουμε τον άνηθο.

Πηγή: argiro.gr

Διαβάστε ακόμη:

Η τέλεια ελληνική συνταγή του χειμώνα: Σπιτική φασολάδα

Η συνταγή για να γλείφετε τα δάχτυλά σας: Κριθαρότο με λαχανικά και μους φέτας

Η τέλεια συνταγή για χειμωνιάτικο μπριάμ με λαχανικά εποχής

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση